Ny dag & nya möjligheter!

Allmänt

Så var plötsligt påsken över.. det har varit riktigt mysiga dagar! 🙂

Igår kväll började jag att se dvd "The Holiday" för 2:a gången men somnade….vaknade sedan av att mitt hjärta vaknade vid 23, jag gav mer mat och la mig sedan på sängen för jag tyckte hon verkade lite vaken… Det slutade självklart med att jag somnade igen med linser och kläder och vaknade 01.30… Lite små jobbigt.. men ett tecken på att jag måste börja lägga mig tidigare! 😉

I natt gav jag flaska vid 04 och sen tittade en pigg sessa som vanligt upp över säng kanten vid 07.15 🙂

Nu har hon fått mer mat och ligger på golvet och myser. Själv ska jag strax hoppa i duschen och ta tag i dagen. Det här är första dagen som jag inte har något jobb att tänka på…. en märklig känsla… men samtidigt skönt… Har dock hela konkurs saken hängade över mig fram till den 17:e april då saken ska avslutas i "skifterätten"….

Men oavsett det så är det här min första "riktiga" mammalediga dag! Egentligen hög tid för det nu när mitt hjärta strax är 8 månader (21:a april…) 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Ny dag & nya möjligheter!”

  1. josefine says:

    NJUT din första lediga dag hjärtat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *