Ny doft av S.J.P.!

Allmänt

Se så SNYGG Sarah Jessica Parker är i Chanel då hon lanserade sin senaste parfym ! 🙂 Och på tal om Chanel så var jag in för att prova de fantastiska Gucci ankel bootsen + stövlarna med nitar på när jag gick hem från dagis idag. Men båda var utsålda i min stolek och det var ju TUR för mig för då slipper jag drömma vidare om dem… 😉  (jag har absolut inte råd med de skorna just nu men att prova och att drömma är gratis ! )


S.J.P´s senaste doft. Jag hoppas att denna luktar godare än de andra hon har….. !

Nu är jag inne på pepparkaka nr.8 här.. hur ska denna dag sluta ? tror jag får gömma burken någonstans snart så att jag inte kan hitta den igen 😉

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Ny doft av S.J.P.!”

 1. Maja says:

  Pepparkakor är goda, alltså; nyttiga.

  Det är det jag intalar mig iallafall…

  Hehe.

  Underbar blogg, keep up the good work!

  Kram.

 2. Om du gillar stövletter med nitar tipsade jag nyligen om sådana

 3. Sofie says:

  Åhh pepparkakor är ju bara såå gott 😉

 4. Jonas says:

  Julmust och pepparkakor ska missbrukas ända fram till nyårsafton 😉

 5. annika says:

  Jag tror att jag slagit dej i dag när det gäller pepparkakor har tryckt i mej ett halft paket mor annas,så vi får väl gå på samma diet sen till våren så vi slipper bada i vassen till sommaren!haha kram:)

 6. annika says:

  Jag gillade inte SJPs andra dofter från början heller men ge dom en sjans att sitta på en stund !

  Jag köpte Covet den gröna alldeles nyligen (nu har jag ju tillgång till tax free och alla dofter varje dag för testning ) men hade sprayat den på mej under några dar och jag fick massor av beröm för den, den är inte bra förrän den satt sej! Prova

  kram 🙂

 7. Mie says:

  Bare 8 pepperkaker?? Det er jo ingenting! Namnam så godt det er!

 8. L I S E says:

  trevlig torsdag!

  kram.

 9. Karin says:

  den vill jag testa! Hoppas allt är fint med dig:)

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂

  Maja-

  Tack så mycket ! 🙂

  Jonas-

  Tänk att det inte finns julmust i Norge… man undrar ju hur jag kan bo kvar här? 😉 PUSS!! snygging 🙂

  Annika-

  Ha,ha nej vassen vill vi ju inte bada i och mitt problem kommer tidigare än sommaren.. vi ska ju snart resa till Thailand. HJÄLP ! 😉 No more pepparkakor…! och Tack för parfym tipset. ska testa. Kram 🙂

  Jag önskar er alla en TOPPEN dag ! Kramar! 🙂

 11. Erika says:

  Håller med om SJP parfymen….Lovely var jag tveksam till….tills jag hade haft den på mig ett par gånger….får massor av "beröm".

 12. Marie says:

  SJP er en flott dame, men hun er ikke særlig fotogen synes jeg. Godt å se at også vakre stjerner kan ta dårlige bilder.

  Ha en god kveld:)

 13. Marie says:

  Åh ny parfym av SJP, den måste jag lukta på. ^_^

 14. Viktoria says:

  Åh denna kvinna! Hon lyckas alltid! Alltid lika snygg och välklädd, precis som du!

  Hoppas kvällen blir lovely!

  Kramar

 15. Dilek says:

  ´Vilken läcker klänning hon har på sig, love it..

 16. petra says:

  den önskar jag mig!

 17. Sanna says:

  Vackra Sarah Jessica Parker 🙂

 18. behöver en ny parfym 😀

 19. Anna says:

  Hon är alltid snygg (:

 20. najjo says:

  Flaskan var väldigt fin iallafall =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *