Ny fabulous vecka!

Allmänt


Jag på lunch med bror idag på "Roasters".

Jag har tyvarr stora teknika problem just nu før igår råkade Johanna spilla vatten på min pc så nu ar det bara flax att jag klarar att blogga och jag kan inte andra språket från norska till svenska…. Så vi får hoppas att det fixar till sig …  🙂

Min och Johannas dag startade runt kl. 08.30 idag och efter en soft fm hemma (då mamma & Hans var på golfbanan) så skyndade vi ivag ut før att møta upp min bror till lunch. Sen har jag varit på min favvo butik "Kringlan" och hittade så mycket fint på rea / salg att jag inte klarade att bestamma mig så jag ska gå tillbaka dit strax  😉


Dagens: klanning från H&M, balte køpt i Cannes, Jeans Miss Sixty (køpt før måååånga år sedan).

Nu sitter Johanna och ater med mormor och jag ska springa ivag ut och fixa några arenden før kl. 16 ska vi gå hem till min bastis Lotta och hennes familj och mysa och ata middag och det ska bli hur kul som helst før nu var det LANGE sen vi sågs !


Johanna skyndade ivag precis då jag tog bilden och nu ska vi skynda ivag ut…! 🙂

Hoppas att din nya vecka børjat riktigt bra och att du har en fab dag ! Och har kommer dagens:

"Om du tanker før lange på nasta steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben."
/Kinesiskt ordspråk

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ny fabulous vecka!”

 1. Madelene says:

  Hoppas att ni får en trevlig stund hos din vän.

  Kram Madelene(Landvetter)

 2. Josefine says:

  Bra ordspråk idag =)

  Hoppas ni myser massor!!!

  Puss o Kram

 3. Nelly says:

  Du är så himla vacker kvinna. Riktigt snygg. O så gillar jag din klädstil så mkt. Känner att jag inte har skrivit här så mkt så jag gottgör det med ngr positiva kommentarer till dig. : )

  Och Johanna är lika söt som vanligt. : )

  Kram

 4. Linda says:

  Älskar den klänningen, såå snygg! Hoppas ni får en härlig tripp i norr!

  kram från Gävle

 5. sanny says:

  gillar outfiten 🙂

 6. Solli says:

  vilken härlig sommaroutfit!

  Ha en underbar vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *