NY FRÄSCH VECKA!

Allmänt

…alltså jag måste ha ett aktivt liv i drömlandet för jag har sovit sååå dåligt i natt – igen…

Godmorgon darlings!

Då har vi plötsligt en ny f.r.ä.s.c.h. vecka framför oss igen! Känns härligt!

Och den här veckan är det presseuke, dvs alla PR-byråer visar fram nystylade showrooms fyllda av s/s -13 kolleksjoner och jag ska försöka hinna med att besöka så många jag kan om jag får tid... alltså denna tid… gud vad jag önskar att man kunde stoppa klockan ibland.   Tänk – om exakt 9 veckor är det julafton!  Ja, ja, det är en stund dit men ändå, 9 veckor går fort !  och jag har bestämt mig för att njuta förjulstiden xtra mycket i år för det är ju den här tiden, före jul, som är den absolut mysigaste ! 🙂

På tal om jul… kolla in den här fina julkolleksjonen från How to Kiss a Frog!

Jag kör på med tävlingen fram till kl.18 idag också presenterar jag vinnaren i kväll så missa inte möjligheten att vinna presentkort på 700 sek.

En av de ting som står på min att-göra-lista idag är att åka till en verkstad i Moss och ta farväl av min bil….*snyft*…. Det kanske låter löjligt för en del av er men jag har varit sååå tight med min bil, den har varit tillsammans med mig sedan -99 och jag har älskat den. Fick den av min pappa och minns det som i går då vi klev in i bilbutiken efter att jag sagt att jag aldrig i livet ville ha en Opel (tyckte det var en gubb-bil) men så fick jag se min tiger och då var det love at first sight…   och den har varit SÅ bra att ha alla dessa 13 år men nu är den tyvärr history (ni kommer kanske ihåg att jag skrev om trafikolyckan) och det dyker snart upp en ny bil i mitt liv… !

Nej, nu kör vi måndag sweeties !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “NY FRÄSCH VECKA!”

 1. Liven says:

  Så spennende med ny bil! Må bare slenge meg på konkurransen din. Jeg ønsker meg en Edi Dress Swirl til 6-åringen min. Den hadde hun elsket! Og takk for superfin blogg. 🙂

  • gizmolina says:

   Tack för fina ord ! 🙂 Ja, det är en spännande tanke med ny bil men jag har väldig separasjonsångest från min krockskadade så verkstan ska ge den en chans…. Vad kul att du vill vara med och tävla ! lägger till ditt bidrag till tävlingsinlägget. Önskar dig en fantastisk tisdag ! Klem !

 2. Evelina says:

  Men åhh vilka underbara julklänningar, dom vill jag ha till mina töser. Riktigt, riktigt fina!!!! Måste genast kika in dem =)

  HA en bra en fortsatt bra dag!!! =)

 3. Mirva says:

  Köpt precis en ny bil, en sportig “jeep” Hyundai ix 35. Såååå nöjd! 😀

 4. Kristine says:

  Sendte innlegg til et innlegg i helgen(se under. Ønsker deg en fin mandag og en strålende uke, og lykke til med evt kjøp av ny bil:-) Du er en inspirasjon i hverdagen:))

  Var i Oslo i september, og hadde da middag med min kjære på Olivia i Hegdehaugsveien. Veldig fornøyd med både sted og mat, går nok der igjen:-) Den grønne parkasen din, har du den i butikken din i M og hva er prisen? Vet du om den finnes i andre farger?

  • gizmolina says:

   Underbart att läsa att jag inspirerar. T.a.c.k. !!! 🙂 och vad kul att du gillade Olivia. Det är en mysig restaurang ! Den gröna parkasen från Chill Norway (är det den du menar? eller den från Odd Molly?), finns även i chalk men jag har den inte i min butik men kan gärna beställa hem en till dig om du önskar det ? Mejla mig gärna : gizmolinas@hotmail.com Klem !

 5. Hjälp, är det bara 9 veckor kvar till jul? hehehe, det är ingenting. Då måste min lilla tös få en fin julklänning att springa omkring och dansa i:)

 6. Johanna says:

  Fast då tänker jag såhär… Lägg dig i tid (kanske lite tidigare, du verkar vara uppe till midnatt och efter varje dag) och kliv upp tidigare och få på det viset ut mer av dagen. Det går ju effektivisera… om man vill.
  Lycka till!
  Å kul med ny bil! Hur gick det med JIG?

  • gizmolina says:

   Nu är saken den att jag stiger upp kl. 07.00 varje dag och mycket tidigare än det känner jag inte att det går att stiga upp… alltså 07 är ju otroligt tidigt. I alla fall för mig som inte är någon morgonmänniska…. Och ja, jag är kanske uppe längre än många andra men det är för att jag njuter min egentid och lugnet… gillar det ! Allt gick bra med JIG i olyckan. Kram ! 🙂

 7. Miss West says:

  Åh vilken bra bild 🙂

  Happy car hunting! Ha en fin vecka

 8. Mikaela says:

  Hej Anna-Stina! Om jag fick önska ett inlägg från dig… skulle de vara med tips på vad som driver dig framåt. Hur finner du energi och lust till att fortsätta med allt de kreativa arbete du skapar? Vad har du lärt dig av? Har du gått starta företags kurser? Egenlärd? Motgångar? Tips på ting… utan att avslöja dina affärshemligheter såklart 😉 Vad får dig att fortsätta?

  Tusen TACK för en fiiiiiin inspirerande blogg. KRAMAR Mikaela med Liam och Filippa!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord! 🙂 och vad kul att du önskar svar på så många frågor…. Känns som att det får bli ett eget inlägg en dag snart. Njut din tisdag !!! Kram !

 9. Milla says:

  10 veckor 😉

 10. Milla says:

  Haha oj jag som inte kan räkna 😀 9 v..låter ju som om julen är bara runt hörnet! 🙂

 11. anna says:

  Väntar ju på vinnaren, har ju hoppet uppe ännu 🙂 är det kört?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *