Ny gåstol! & Hjärtat kryper nu!

Allmänt

168397-393

Här är hjärtat idag då jag dushade i sin nya gåstol som JIG shoppade dagen före vi reste så jag monterade ihop den igår kväll (den fanns inte i rosa.. men det är små rosa knappar uppe på den i alla fall ;-))  Hon skrattar heeela tiden hon är i den! 🙂 Hon har inte förstått att hon kan gå framåt i den ännu men det kommer nog 😉

Och – störts av allt – HON KRYPER nu!! :-)))

Hon började ju krypa i Thailand på sängen men då visste ju inte helt om det kanske bara var där i sängen men nejdå. Igår när vi kom hem la jag henne på hennes vanliga plats i vardagsrummet, och plötsligt så satte hon iväg mot köket och vips! så var hon under köksbordet. Hon tok skrattade heeela tiden och det gjorde jag också! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Ny gåstol! & Hjärtat kryper nu!”

 1. Angel says:

  så söt hon är

 2. josefine says:

  ÅÅÅ så kul! GRATTIS!!!
  Likadan gåstol som Elian har, så kul!!
  Jag ringde dig idag o föreslog en dejt torsdag? Sen drar vi med!
  KRAAAM, kul att se dig o sessans fötter =)

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack! 🙂
  Josefine-
  Darling! är det en likadan stol? JIG shoppade den på Nordbycentret dagen före vi reste. Hon tycker att den är jätte kul! 🙂 Jag har tyvärr fel på min tfn så jag har inte hört att du ringt men vi ses JÄTTE GÄRNA på torsdag! 🙂 Jag ska till frisören kl. 10, är klar där ca 13 så då ska jag bara hem och fixa gröt till hjärtat så kan vi ses efter det! Om det passar er? När reser ni? Johanna är inte helt nöjd idag, tror hon saknar Thailand lika mycket som mig.. är hemma för att ge henne mat nu men hon vill inte ha så nu går vi strax ut för jag har inte ätit frukost (!) ännu så jag är hur hungrig som helst.. måste ha mat..
  Det var jätte kul att se dig och E idag i farten! Hoppas verkligen att vi kan ses på torsdag!
  Kramis! 🙂

 4. Jessica says:

  Åh, vilken liten gulletjej 🙂
  Visst önskar man att alla leksaker fanns i rosa 😉
  Kommer ihåg att en vän till oss sa att våran sessa kommer nog att bli färgblind när hon blir stor pga alla rosa och vita saker hon har/hade 😉
  Kramis 🙂

 5. AnnaStina says:

  Jessica-
  Färgblind??? *skratt* Nejdå, ingen risk. Det enda som händer när man växer upp i en rosa värld är att man blir en prinsessa! 🙂 Och ja, VARFÖR finns inte allt i rosa?? rosa mjölkpaket…rosa sopsäckar (jag menar, hur snyggt är det med svart??).. rosa smörpaket.. rosa chips påsar? Världen – och kylskåpet – vore så mycket finare då! 😉
  Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *