Ny harlig dag!

Allmänt

Phuket kl. 14.10, lørdag em. 33,5 grader i skuggan..

Idag slog Johanna upp sina blå kl. 7.30 och hoppade direkt upp ur sangen och gick ut i vardagsrummet och hamtade leksaker. Det ar så søtt nar hon stiger upp sjalv och øppnar sovrummsdørren och går ut… jag och JIG ligger kvar i sangen och tittar på henne och førundras øver hur stor hon blivit så fort! 🙂

Nu sover hjartat en nap och det gør JIG (som har extrem jet-lag) också och jag sitter ute på balkongen och solar føtterna før det ar vid den har tiden som solen børjar smyga sig in øver var balkong 🙂 Den har bara kommit till mina føtter annu men snart kan jag hoppa upp i solstolen och sola hela mig och mysa med de blader som JIG hade med sig hemmifrån. DET ar mamalyx før mig! 🙂

Jag kannar mig tyvarr lite osaker på om internet uppkopplingen fungerar? eller om jag redan blivit frånkopplad? (jag sitter på nett via resortens natverkt just nu) så jag tror jag ska avsluta det har inlagget och checka om allt fungerar som det ska innan jag skriver mer.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Ny harlig dag!”

  1. Charlotte says:

    Vilken tur att det fungerar 🙂 Nu ska jag bara sitta här och vänta på dina mysiga inlägg. Jag är så glad att jag hittade din blogg, som jag känner nu kan jag inte leva utan den 🙂 Tänk hur det kan bli!! Kram till dig Ps. Du verkar vara en fantastisk människa. Fler människor som dig och världen skulle utan tvekan vara bättre Ds.

  2. Hanna says:

    Godmorgon! Ja, hos er är det ju eftermiddag nu! Här skiner solen idag och vilken skillnad det gör för humöret! Längtar ändå tills vi också är i Thailand, det låter så underbart! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *