NY MÅNAD – NYA MÖJLIGHETER.

Allmänt

all-things-possible-in-may-alexandra-wrote-1

Pepp, pepp!

Happy new week sweeties! 

Ny vecka, ny månad & vår i luften! 3 önskningar i ett, precis som ett Kinder ägg…!  Ha, ha.  Men här var det trots det segt att komma ur sängen på morgon…zzz… den här j-kla förkylningen vill liksom inte försvinna. Kanske för att jag är usel på att ligga och kurera mig…?  Ja, ja, jag dansar nog snart igen! och det vackra soliga vädret ger i alla fall härlig energi. Det hjälper!

Och sen är det ju extremt lyxigt att det är en kort vecka!  Bara skola måndag – onsdag, sen långhelg. Oh la, la!  Men jag får erkänna att jag heeeelt missat detta, (blev påmind av grannen i helgen) så därför har vi i.n.g.a. planer och eftersom vi tänker resa till Oslo och fira 17:e maj så blir det ingen Oslo tur. Nej, jag tror faktiskt vi kommer att vara hemma och göra huset vårfint! Plocka fram utemöblerna, fixa i trädgården, göra klart J´s lekrum, ta en tur till IKEA (26 mil t&r gör att det blir ett heldagsprosjekt)…  Åh ja, så får det bli och det känns riktigt bra för våren är för fresh new (clean) starts! 🙂

13087599_10153502869975796_7491112141602114063_n

Ny månad = nya möjligheter! Love it!  Och förutom veckans fridagar så bjuder denna vackra månad även på en hel del dans för lilla J (hennes street dance har föreställningar både för stans skolor + föräldrar i slutet av månaden), årets festligaste dag: 17 maj! (hipp, hurraaaa!!!) och sist men inte minst, min älskade pappas födelsedag

13076995_10153502873095796_7364869269828787088_n

Jag är sååå svag för fina detaljer på mitt kontor och den här saxen fick bli med hem från Oslo sist vi var där. Och family plannern var en julklapp från min kära vän K.

13151662_10153502873750796_7027456439754023025_n

Min lilla notatbok får stå för dagens tänkvärda (den kommer från Søstrene Grene).

Maj alltså… det betyder att det är ca 7 veckor till s.o.m.m.a.r.l.o.v.e.t. kickar igång och J går ut 3:an. Tänk – då har hon redan gått ett helt läsår i svensk skola och 3:e klass för 2:a året på raken (p.g.a. flytten Norge – Sverige). Det mina vänner känns hur overkligt som helst!

Nej, nu är det bäst att jag fortsätter här. På dagens lista står bl.a.:  lämna in deklaration (hur tråkigt?!), krya-på-mig, svara på era trevliga kommentarer och blogga fler New York inlägg. Vad står på din? berätta gärna om din dag! det är så kul att höra vad ni gör!

Önskar dig en solig, rolig & härlig måndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NY MÅNAD – NYA MÖJLIGHETER.”

 1. Lena says:

  Först och främst så är jag så glad att jag “har” din blogg att titta in i varje dag. Det gör mig så här glad 🙂
  för mer trevlig och positiv blogg finns inte enligt mig. Det är den bästa.
  ha en fin dag – här skiner solen nu 🙂

  • gizmolina says:

   Men åhhhh nu blir jag så rörd att jag gråter…. Tusen 1000 miljooooner TACK för helt magisk feedback Lena! Du anar inte hur glad du gjorde mig nu!!! 🙂 Dina fina ord peppar mig enormt i mitt bloggande och jag smiler från öra till öra här !

   Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag fylld av solsken & lyckliga stunder! och tusen tack för att du tar dig tid att skriva så fint till mig. Det värmer ska du veta! Kram! 🙂

 2. Titti/Umeå says:

  Är redan stammis på Ikea!! Igår var vi där och ät en tidig söndagsmiddag.
  Solen skiner i Umeå men lite blåsigt.
  Har fått hemleverans från Ica Maxi.
  Toppen.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh ja, ni har väl nyss fått IKEA i Umeå!? Eller? Jag önskar SÅ att Luleå hade ett iKEA, tänk vad mycket tid jag hade sparat! Var bortskämd med 2 stora varuhus i Oslo och besökte de o.f.t.a.! Men så härligt det låter med hemleverans från Ica! 🙂 Det är en tjänst som jag ännu aldrig testat.

   Njut den vackra vårdagen Titti! Kram!

 3. Mary says:

  Hoppas våren tittar upp till dig under veckan, ser ut att bli en riktig vårvecka! Jag väntar barn och är i sista månaden av min graviditet. Måste börja införskaffa de viktigaste grejjerna, vi är nästan lite allt för chill inför vad som komma ska 😉 Den lilla kan ju kika ut när som egentligen.

  Kikar in här för att det alltid är så trevligt och man blir glad av dina poster. Vi är så ledsna just nu bara för familjens hund har fått åka till himlen. Han fick ett långt och fint hundliv men det är så ledsamt och tomt. Njut av din dag, jag hoppas förkylningen blir bättre.

 4. Maria says:

  Hej!
  Har rast med en kaffe och ska strax fortsätta med krattningen! Och så är ju bästa Feel Good-pausen att kika in hos dig : )))

 5. L says:

  Tack för finaste bloggen, ser fram emot New York-inläggen!:) Idag har jag hängt i solen med en vän i vårvarma Malmö, ikväll ska jag packa inför mina resa till Miami imorgon!:) Jag längtar verkligen tills take off! Först då känns det på riktigt. Kram till dig och krya på dig!:)

 6. Frida says:

  Visst är det härligt med maj? Alltså jag blir så lycklig av vetskapen att det snart är sommar att det bara pirrar i kroppen! Den härliga solen som äntligen har tittat fram gör ju verkligen att allt känns så mycket roligare!
  Den här dagen har i alla fall gått i ett, jag tog med min 4-åring på stan för att prova baddräkter och sandaler och oh my vad mycket sprall hon hade i kroppen! Ett par fina sandaler blev det, resten av sommargarderoben handlar jag utan henne! 🙂 Och eftersom det snart är beach 2016 så tänkte jag sticka ut och träna lite i kvällssolen.
  Hoppas du kryar på dig snart. Jag ser verkligen fram emot fler NY-inlägg! 🙂 (Hörde du förresten att den där uberfina kyrkan på Manhattan stod i lågor imorse? 🙁
  Stor kram

 7. Cecilia says:

  Du sprer så masse glede! Herlig!
  Vi skal på Sverigeferie i sommer i to uker. Har du noen innsidetips til hva man må få med seg? Vi skal til Astrid Lindgrens verden, Kolmården og High Chaparall. Har to barn. Takk for fin blogg ☀️

 8. Usch för långdragna förkylningar, jag går själv och snorar för tredje veckan nu tror jag…mår dock bra i övrigt men låter som jag vore superförkyld…

  Hur som helst, så skönt med kortvecka och ledig tid med kidsen, det har blivit så lite tid med barnen den här våren så nu har jag iaf tagit ledigt för dem på fredag så vi får en långweekend tillsammans – ser fram emot det jättemkt!

  Önskar dej en fin (och förkyldfri) dag!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *