NY MÅNAD – NYA MÖJLIGHETER!

tumblr_m9mbg3Xggd1qlwd47o1_500

Gooodmorgon snäckor! 

Detta fantastiska väder börjar kännas overkligt….  för jag vaknar till klarblå himmel och strålande s.o.l. varje morgon här uppe i norr. Eller ja, i fredags regnade det halva dagen men that´s is. Helt galet!  Jag kan inte tänka mig en vackrare augusti eller en finare start på september!

Men – det känns i luften att hösten är här för på morgon var det liiite för kallt att leverera J på skolan i tee så idag måste jag prioritera att söka fram mina höstkläder i berget av flyttkartonger som står i det rum som jag tänker ska bli min walk-in-closet / kontor.   Andra prio är att hänga upp hattar, tavlor & speglar i vår hall. Eller kanske inte tavlor för jag tror att jag ska beställa en jag spanat in på nett… men hur som helst : hallen är dagens work-in-progress.  Men med tanke på hur det dånar från källaren där de jobbar så blir det en tur ut också. Ska ta med mig bror på en shoppingrunda som jag hoppas slutar med att jag hittar de knoppar jag söker till köks-skåpen… Oh, alla dessa önsk… och alla beslut… Önskar att jag vann typ 7 mille på en lott eller nåt, det hade verkligen underlättat… ! 😉

10448759_10153047500825796_2993427648547783750_n

En sneak peak från vår entré som, som sagt, är a work in progress. Här tänker jag mig en touch av summer feelings så min hattar ska spikas upp på väggen, tavlor med beach motiv ska upp och gröna växter ska göra det där lilla xtra..  Och på tal om det – den här stora växten står egentligen nere i källaren (köpte den för att det skulle kännas trevligare där nere i kasoet)  men p.g.a. omständigheterna (vattenskadan)  så har den fått flytta upp och nu känns den så fräsch att ha i hallen att jag tror att den ska få stanna…    men i så fall blir det en ny kruka ! Och lampan, den hittade vi nere i en flyttkartong, köpte den till lägenheten i Oslo för länge sen men fick aldrig hängt upp den där…    

Nu: frukost. Så , jag önskar dig en magisk start på denna nya härliga & vackra höstmånad som ligger framför oss!

Keep smiling & kom i håg att du är fantastisk! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “NY MÅNAD – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. LINE says:

  Ville bare ønske deg en fin dag, bloggen din er så koselig og inspirerende. Artig. Jeg driver også med gangen hjemme og får det ikke helt til så følger spendt med på deg. I oslo er det grått/regn i dag så heldige deg som har sol og fint.

  • Åh nu gjorde du min dag här Line! Tusen miljoner TACK för fantastisk feedback och fina ord! Jag smiler från öra till öra…! 🙂 Och så gøy att du också är igång med gangen ! Jag önskar dig stort lycka till med det! (kommer lägga upp fler inspirations bilder senare…).

   Önskar dig en strålande dag och hoppas att solen snart skiner över Oslo igen! Stor klem!

 2. Titti says:

  Härligt få inreda, palmer gillas.
  Vi har en STOR i Thailand , den är på blompensionat med några andra blommor!
  God fortsättning på 1 september önskar Titti.
  Göteborg, snart på väg till Sthlm med tåg.

  • gizmolina says:

   ja, det är verkligen underbart härligt att få inreda! Och palmer ger mig de Thailand feelings jag behöver för att överleva saknaden av vårt andra hem där nere… ! 🙂 Låter som en god idé med blompensionat! Själv har jag en thaidam som tar hand om mina och de är aldrig så fina som då jag kommer ner , sen ser de tröttare ut då jag reser hem (jag slarvar alltid med vattningen…).

   Happy 1:a september & trevlig resa till Stockholm! Kram!

 3. Anna says:

  Hej! Vad tänker du dig för handtag till köket! Har likadant (nytt) kök men kan inte helt bestämma mig för skålhandtag eller annan variant – vore kul att höra om din ide! Härligt med beachtema i hallen!

 4. Nina says:

  Härligt, då får du gå och kolla på Internationella matmarknaden som vi har till den 5 september. Var en sväng där på morgonen och kom hem med macarons. Fast jag hade tänkt köpa mer till min chanel-samling. Nu ska jag gå och fira min födelsedag =)

  Ha en jätte bra dag! Kram

 5. add insight into a broad and obtain useful information thanks admin..visit back my website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *