Ny rosa mobiltelefon ?!


Jag har alltid haft telefoner från Nokia men just nu har de ingen snygg rosa modell, så vem vet, kanske det blir denna? Men helst vill jag ha en i-phone så jag kan blogga anytime, anywhere… !  🙂

Nu har jag varit utan fungerade mobiltelefon sedan i torsdag och det är LÄNGE ! Jag märker hur otroligt beroende jag är av min lilla telefon för jag är så van att smsa med mina vänner från tidig morgon till sen kväll och plötsligt är dessutom hela telefonboken borta så så fort jag ska kontakta någon så måste jag ut på gulasidorna på nett = inte så smidigt.

Så – nu ska jag ta på mig skorna och gå iväg ut och titta efter en ny rosa telefon så att mitt liv återgår till det normala igen 😉

Tänk att man faktiskt klarade sig UTAN mobiltelefon fram till för ett antal år sedan?Ganska otroligt men det gick ju riktigt bra det också och på den tiden var jag bättre på att passa tiderna för då kunde jag inte smsa "jag blir 5 min sen" 😉

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Ny rosa mobiltelefon ?!”

 1. Angel says:

  den mobilen har jag men se upp om du smsar mycket,som tur är har den 2 space knappar min ena la av efter bara en vecka.

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för info Angel! då ska jag titta efter någon annan snygg rosa modell. Helst vill jag ha en Nokia som jag "känner" väl. Och ja, jag smsar tok-mycket så den måste tåla det 🙂 Kram ! 🙂

 3. Anonymous says:

  Sony ericsson har en blogg mobil; K850i, veldig bra mobil, men har ikke prøvd bloggefunksjonen..:)

 4. Josefine says:

  Denna ær SÅ bra førutom knapparna som spricker men du kan alltid smsa ændå =) Du vet ju hur min varit. Men jag læmnar in den då och då och Ashis blev lagad med nyaste knapparna så de ej ska spricka så jag antar den nya versionen du køper måste vara uppdaterad? Oavsett den ær tokbillig før så mkt BRA telefon. Sony Ericsson ÆR bæst!

  Puss lycka till med jakten!

 5. Emelie says:

  Jag rekommenderar att INTE köpa en iphone. Har själv inga egna erfarenheter av den men har hört såå mycket strul om den!

  Bättre med en vanlig mobil:) Snyggare också!

 6. H-S says:

  Den mobilen du har på bild gillar jag jättemycket. Men rekomenderar dig att inte köpa den! Tydligen har knappsatsen varit stösrta problemet för dessa telefoner, ska vara åtgärdat men det stämmer inte, de går sönder ändå. Min har varit hos reparatör 4 gånger! Med diverse olika fel, och nu har alla knappar spruckit. Älskar den men hatar den! SKa bli kul att se vad du köper. Det måste ju bli en rosa iaf =)

 7. Mikaela R says:

  Kan varmt rekomendera iphone! Jag har haft den sen juli och bara älskar den är som en liten bebis! Även om du har en macbook så känns de naturligt att ha iphone man bara kopplar ihop dem 🙂 super lätt, hoppas du får en fin dag

  mvh//Mikaela

 8. Sofie says:

  Den är jättefin men jag tycker inte du ska köpa den. Jag har den och min har också varit på lagning tre gånger eftersom knapparna spricker..Annars gillar jag min men det finns många andra fina också. Lycka till!

 9. mikaela R says:

  Ps. kan säga så här med att om du gillar att sända sms så är den lilla iphone super lätt att skriva på som en liten minidator!:) o vad jag älskar mig mob! hihi

 10. Reffan says:

  Hej jag har startat upp min blogg alldeles nyss och den handlar om skvaller runt våra mest känna bloggerskor!

  Följ gärna utvecklingen med frågor och helt enkelt bara skvaller, detta är givetvis bra pr för dig om du fortsätter att läsa och kommentera, för vem vill inte stå i rampljuset ännu mera?

  tack,

  ciao reffan

 11. Emelie says:

  Vad du än gör: KÖP ALDRIG MOBILEN PÅ BILDEN! En totalt värdelös telefon som Sony E tom gått ut med och sagt att dom är missnöjda med. Jag har den och jag kan abra instämma. Den är kass!

 12. Linn says:

  Hej, ska bara säga att den mobilen är värdelös, jag har den själv, den har vart på lagning 2 gånger för 5 fel båda gångerna! men du kan väl blogga med de flesta nya mobiler? det kan man med min (den på bilden fast blå ) ha en bra dag!

 13. Sessan ❤ says:

  Hi hi, Jag har både den Rosa Ericsson på bilden & en iPhone 16 gb vit & jag säger utan tvivel att du bör investera i en iPhone!!

  Hade du bloggat från bloger.com är den rosa fab för där har du bloger liggande i mobilen & får det som val när du tar en bild.

  Men GOSH, det är natt & dag ericsson & iPhone!

  Med iPhone har du ALLT, mobil, data osv osv osv & lätt är den att använda 😉

  Spännande att se vad det blev.

  STOR kram från Sessan "som vänta på att mamsen & papsen kommer från STHLM i kväll big smile"

 14. Anna says:

  Har den där mobilen jag med och den är inge bra alls!

  Ha en bra kväll i alla fall.

 15. Anna says:

  Ser att många redan varnat dig för knapparna, jag fick dom "nya" knapparna på min och redan efter två veckor sprack två st.. =/

 16. Sessan ❤ says:

  Vill bara lägga till att min rosa Ericsson INTE haft några problem, dok säger jag klart KÖP iPhone 😉

  Puss

 17. Ida says:

  Samsung har en jääätte snygg rosa modell som inte kommit ut i butik än, kommer v.44 tror jag. men den finns på nätet. påminner om iphone. Samsung touchwiz heter den. Kolla in den! Super läcker! Har redan förbeställt den från nätet! 🙂 Hoppas ni har en bra dag!

 18. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK för alla telefontips ! 🙂 Ni är så otroligt snälla, omtänksamma och söta som skriver så fina tips till mig. TACK !! jag sätter enorm pris på ert engagemang ! 🙂

  En i-phone står kvar på min önskelista (den passade inte ekonomin just nu) och nu blev det istället en ny rosa Nokia som jag känner mig jätte nöjd med ! 🙂 Ska fota och visa imorgon.

  Glad jag har er bloggisar !! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *