NY SOLIG MÅNDAG!

Happy new week mina darlings! 

Det här känns som årets 1:a “riktiga” sommardag för solen stråååålar , det är äntligen lite varmare i luften och sen det BÄSTA av allt: det börjar ÄNTLIGEN att bli gröööööönt ute ! Nej men alltså SOM vi längtat efter det!!!  Vi ligger alltid efter när det kommer till utslagna löv på träden i vårt avlånga land men den som väntat på något gott… den njuter extra mycket nu !

Och där är klockan plötsligt så mycket att jag lagt mig för natten…zzz… dagen försvann och jag får bjuda på ett längre inlägg i morgon istället.

Idag har jag äntligen lagt upp en “visning” av pappas hus på min insta story så gå in och se där om du är nyfiken på en rundvisning.  Och alltså balkong på sovrummet… hur drömmigt är inte det ? 

 

Önskar dig en riktigt god natt & sweet dreams! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

28
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NY SOLIG MÅNDAG!”

 1. Lena says:

  Du har stylat det så fint 🙂
  har tittat flera gånger på Hemnet och det är verkligen “din grej” att få till det så inbjudande och trevligt. Vilket proffs du är Anna-Stina. Du ger otrolig inspiration och pepp. Ditt positiva sätt smittar av sig. Kommer aldrig sluta läsa din blogg. Fortsätt i samma stil. Och njut av solen och våren. Allt gott

  • gizmolina says:

   Åh om du bara visste hur rörd och glad jag blev på en och samma gång nu Lena. Tusen 1000 miljoner TACK för de finaste ord och de mest fantastiska komplimanger. WoW! You made my day!!! 🙂

   Nu tar jag med mig allt du skriver in i min dag ! Det får mitt hjärta att dansa!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *