Ny trend i USA: “Babystrolling”.

Allmänt

168397-2445

Vi vantar och LANGTAR annu efter SVT24 pa var resort…. och jag hoppas av hela mitt hjarta att vi ska fa det till lordag sa att jag kan se Melodifestivalen som jag bara alskar…! for i lordags kandes det inte kul att inte kunna se… Sa – hall tummarna for att vi snart far det! (vi skulle egentligen ha fatt det i december!).

I vantan pa denna svenska kanal sa tittar jag en hel del pa "Fox News", en amerikansk nyhetskanal och dar ar det 2 saker som galler om dagen:

1. amerikanska president valet
2. Britney Spears tur till psyket

Det ar helt CRAZY hur tok MYCKET tid de upptar med att prata om Britney, jag har aldrig sett nagot liknande. De analyserar hennes senaste besok pa psyket om och om och om igen och den dagen da hon akte in i ambulans sa sendes det live… Tokigt!!!

Mitt emellan alla dessa potentiella presidenter och Miss.Spears sa var det plotsligt en reportade om "Babystrolling"! 🙂

Det ar tydligen en ny trend i USA och det ar inte samma sak som vanlig baby aerobic eller  baby yoga for det finns ju redan hemma i Sverige & Norge. Nej, skillnaden ar att har sitter barnen i sina vagnar hela tiden ocksa kor man alla ovningar med vagnen. 🙂 Ett exempel pa detta ser ni pa bilden!

Vi far val se nar detta kommer till ett gym nara oss….! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Ny trend i USA: “Babystrolling”.”

  1. Maria says:

    Jag älskar också melodifestivalen men om jag ska vara ärlig så missade du inte så mycket i lördags. Jag hoppas på nästa vecka istället 🙂

    Håller tummarna att ni har fått in kanalen tills dess 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *