NY VACKER KLÄNNING…!

Allmänt

Förra lördagen var vi, som jag tidigare nämnt, på konfirmation och det var ju en fantastiskt bra ursäkt till att shoppa en ny klänning! Men det är verkligen inte lätt att hitta “the one” så därför är det så otroligt kul när det händer! Och för att öka möjligheten till att det ska hända så går jag till norska by TiMo. Jag har flera favoriter därifrån och jag tycker att en klänning är ett så perfekt plagg på så många sätt ! Framför allt för att man slipper stå och matcha ihop topp + nederdel, istället så hoppar man bara i sin klänning och BAM! så är man klar ! Sen är det ju ett väldigt komfortabelt plagg för i en klänning så kan man både gömma valkar och lyfta fram sina former.  Allt efter vad som passar sin kropp bäst!

Så om någon skulle fråga mig vilket mitt favoritplagg är? Så är mitt självklara svar: en klänning!

 

Som en godisbutik… Jag hade gärna plockat med mig en var varje från detta häng! men samtidigt var det lätt att välja då jag såg denna….

… lång ärm, vackert fall, magiskt print och rosett. halsen, så många önskningar som uppfylls på en och samma gång. Bara fickor som saknas så hade allt varit komplett ! 

Så den fick det bli! 

Höstens klänning – check ! 

Klar för konfirmation! Matchar med min Gucci väska och skor med guldglitter från danska Angulus.

 

Shopping makes me happy! stod det på mina ljusrosa Gizmo påsar och det är så sant!

Nu pågår det kunglig kortege på TV i bakgrunden. Historiskt och väldigt pampigt!

Njut lördagen vidare!

44
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NY VACKER KLÄNNING…!”

 1. Sofie says:

  Så kul att du börjat blogga igen 🙂 Så mycket inspiration, feel good, glitter och vardagslyx! Klänningen är underbar, tycker tyvärr inte att man ser By TiMo lika ofta i Sverige längre. Önskar dig en underbar helg!

 2. Anna says:

  Instämmer i varendaste ett av Sofies ord här ovan! <3 Älskar att du bloggar, bjuder på så mycket inspiration och strösslar glitter över min dag, love it!! 🙂

  Ljuvlig klänning!!!

  Stor kram

 3. Caroline says:

  Vilken galet snygg klänning! You look amazing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *