NY VECKA!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon fina bloggvänner!

Plötsligt lämnar vi helgen bakom oss och välkomnar en ny vecka! Och tänk att det är 1:a advent nästa söndag (2/12), är inte det helt galet?  Men samtidigt SÅ härligt ! Jag tror faktiskt att jag ska smyga fram lite mer julpynt redan nu till helgen…. för det är ju den här tiden vi behöver vackra stjärnor och fina ljusslingor som lyser upp i mörkret också går ju alltid december SÅ fort så bäst att njuta förjulstiden till m.a.x. !

Alltså h.u.r. snygg kolleksjon har inte Diane von Furstenberg?  Jag har totalt förälskat mig i toppen hon har på sig här men i en annan färgmix

…nämligen denna !  Knallrosa + guld. Just love it ! och jag riktigt längtar till nästa festliga happening så att jag får inviga den. 

Jag behövde inte lämna J på skolan i morgon och det är en lyx ! att slippa så jag sitter här med blött nytvättat hår och ska ta och fixa till mig, äta en god frukost och sen kicka igång arbetsdagen.

Önskar dig en stråååålande start på veckan ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NY VECKA!”

 1. Första advent är inte på söndag. Den infaller inte förrän den 2 Dec så du har en hel vecka till att pyssla med

  • gizmolina says:

   Det är precis det jag skriver ! att det är 1:a advent NÄSTA söndag (2/12), inte NU på söndag. Men – jag skriver att jag kommer att smyga fram julpyntet redan nu till helgen, dvs 1 vecka FÖRE advent 😉

 2. Hanna says:

  Jag tänker också börja julpynta inkommande veckoslut. Det gör så mycket med lite stjärnor och ljus!

 3. Helen says:

  Får du kjøpt den fine toppen fra Diana Furstenberg her i Oslo?

  Noe Benedikte på Fronger har….aner du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *