NY VECKA !

Godmorgon sweeties !

Kom precis hem från en FN-markering på Johannas skola och det var så fint med sång och 600 elever som stod tätt för att hålla värmen i vinterkylan.  Lilla J klagade på att hon var kvalm (mådde illa) men alltså gud så svårt det är att avgöra om det är läge att vara kvar i skolan då eller dra hem?   Till slut så blev dealen att hon är i skolan och sen hämtar jag då AKS hämtar.  Jag hoppas och tror nämligen att hon bara var trött för magsjuka vill vi ju helst slippa…. !

Med anledning av detta så blir min dag plötsligt liiite mer hektisk än planerat så ska köra på här nu också önskar jag dig en FAB new week !!!

Och du, kom i håg att det bara är att mejla mig om du vill shoppa något från min webshop ! Jag har betalningsterminalen vid min sida här hemma och kan ta kort betalningar via tfn. Eller! så får du Gizmolinas konto.nr. och kan överföra via nettbanken.  Detta är självklart bara en tillfällig nödlösning. Vi jobbar för fullt med att lösa det tekniska problemet.

Uppdatering kl.12.50: upptäckte precis att inlägget inte blev publicerat på morgon… så stämmer inte helt med att jag varit på skolan till kl. 12.50 också ska jag hämta 13.15  . Riktigt så galet är det inte. Ha ha 😉

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NY VECKA !”

 1. Jennie says:

  Kan vi som bor i sverige också handla i webshopen?

  • gizmolina says:

   Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så skickar jag till ALLA länder så ja, du kan absolut handla från Sverige ! 🙂 Happy shopping ! Kram!

 2. Reidun says:

  Så spennende med web shoppen…ønsker deg en fin mandag!!

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det spännande ! Nu får vi bara kryssa fingrarna för att all teknik fungerar fr.o.m. i morgon…. ! Önskar dig en fantastisk förjulstid! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *