KALASBUBBLA.

Snapshot från helgens kalas.

Mina fina bloggvänner!

Förlåt min frånvaro jag har befunnit mig i en kalasbubbla och har inte hunnit med något annat men nu är kalasen i box och jag är back in blogg business igen med m.a.s.s.o.r. av pics från senaste dagarnas festligheter. Har såååå många bilder att jag knappt vet vart jag ska börja? men jag tror att jag tar dagarna i tur och ordning och startar med Johannas födelsedag som var i onsdags så nästa blogginlägg blir hennes dag från start till slut.

Igår hade vi familjemiddag med Johannas tanter (som båda även är gudmor till J) och hjärtats söta kusiner.

Känner mig tyvärr inte alls på topp idag…så min måndag är långt ifrån rosa…. men förhoppningsvis så kommer alla härliga kalasbilder som jag ska bjuda er på att lysa upp….! Väljer att tro på det.

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. måndag! och du, jag är otroligt glad & tacksam över att jag har er fina bloggläsare. Ni betyder massor för mig!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “KALASBUBBLA.”

  1. Karin says:

    Så fint! Underbart med massa kalasinspiration, här planeras det också för 7-årskalas 🙂 Så stort tack fina du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *