NY VECKA & KK.

Heeeey sweeties ! 

Ny vecka, nya möjligheter, nya drömmar…. !  och, sista veckan i februari ! Är inte det ganska crazy?  Tänk – snart påsk, vår och …. sommar !  Härligt att ha det att se fram emot ! 🙂

Jag blev uppe med Oscar i natt så lite trött tjej här nu…zzz… och plötsligt är vi igång med vardagen igen efter en vecka utan skolstress.  Alltså jag förstår plötsligt poängen med skollov mycket bättre nu efter att J börjat skolan. Hon hade verkligen behov för en paus så detta lovet var BRA att ha.  Men nu är vi som sagt igång igen och idag ska min mamma få hänga med mig på jobb.

Vilken l.y.x. det är att få ett magasin + en trevlig handskriven hälsning i posten!  Tusen T.A.C.K. KK!!! Jag blev så inspirerad av magasinet att jag sprang iväg och shoppade ett till…. KK Living.  I love it ! 

Jag önskar dig en flying start på veckan och en dag fylld av solsken + positiv energi!

Nu kööör vi måndag !!! Pepp, pepp !

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NY VECKA & KK.”

 1. Home of M says:

  Tack för den positiva energi du ger.
  Önskar dig en fantastisk vecka!

  Kramelikram

  • gizmolina says:

   Åh vilken härlig kommentar som startar min bloggvecka! Tusen T.A.C.K. !!! 🙂 Önskar dig också den bästa veckan fylld av härlig energi ! Kram!

 2. Camilla says:

  Å tusen takk for herlig inspirasjon i dag også:) Du er fab. Lurer på det nydelige sjalet du har på deg i går i rosa. Hvilket merke er det? Har såå lyst på akkurat den fargen og kvaliteten:) Er den rosa genseren i strikk fra Odd Molly normal i str? Tenkte å bestille en sånn:) Klem

 3. Camilla says:

  Hei igjen:) Er genseren korall eller mer som bringebær rosa?

 4. Paulina says:

  Haha, KK betyder nog inte samma på norska då som på svenska 🙂

  Blev lite undrande över rubriken 🙂 Fast inte på riktigt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *