Ny vecka med nya möjligheter!

Allmänt

168397-857
Här är jag inne i sessans rum för precis på dagen 1 år sedan. Jag var hur hög gravid som helst, gick upp ca 22kg, och myste med att fixa iordning Johannas rum.

Godmorgon tisdag! Här gick det undan på morgon för precis när vi stigit upp vid 9.30 fick jag ett sms om att jag fick komma och fixa en nagel som gått sönder kl.10. Så jag fick kasta mig i duschen och sen springa iväg… Snabbt var det fixat så jag shoppade frukost på vägen hem och nu sitter jag här! 🙂

Hjärtat vaknade vid kl. 6 redan idag och var hungrig och sen var hon pigg men som TUR var så somnade hon om efter lite lek & bus i stora sängen mellan mig och JIG. Jag märker att hon vaknar jätte tidigt efter kvällar då hon somnat tidigt. Igår somnade hon vid kl. 20.30, då vaknar hon vid 6, när hon somnar vid 21.30, som hon oftast gör, så vaknar hon inte förrän 7.30..  Får man inte det ena (=kvällen fri) så får man det andra (=sovmorgon). 🙂

Nu – frukost!

Önskar dig en strålande måndag!  Visst är det härligt med en ny fräsch vecka !!? 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Ny vecka med nya möjligheter!”

 1. Angel says:

  vad fin du är

 2. Viktoria says:

  22 kg? Det syns absolut inte, du var jätte fin!!
  Sessans rum är lika fint som alltid =)
  Tack detsamma, hoppas er måndag blir kanon!

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack snälla du! 🙂 Önskar dig en underbar dag!
  Viktoria-
  Vad snäll du är! 🙂 Svart är en bra färg för den döljer många kg ;-).. jag var svullen och stor mage hade jag. Men det var det värt! 🙂 Hoppas din måndag också blir super! 🙂

 4. Suzanne says:

  Jag slutade väga mig när jag gått upp 20 kilo med dottern, 2 veckor innan hon föddes o ve att jag gick upp mer =( Hur har du lyckats gå ner så mycket? Är allt redan borta? KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *