NY VECKA – NY BH!

10606137_10152351066035796_1460480221742532124_n

Inspirerande coffee table book och ny snygg BH som sitter perfekt.  

Goooodmorgon vackra girls! 

Ny vecka, nya möjligheter!!!  men hjälp vad svårt det är att stå upp på morgonen nu… eller är det bara jag som tycker att det känns som att klockan är mitt i natten när den ringer i höstmörkret?  Jag måste faktiskt ta och köpa mig en xtra väckarklocka, som jag ställer en bit ifrån sängen, för annars finns lite för stor risk för försovning…    Men jag hade oavsett vaknat när den stora polisövningen satte igång. Det har varit full action utanför mitt fönster i ca 1 time nu så känns som att jag befinner mig en actionfilm och att Bruce Willis dyker upp när som helst… Ha, ha.   Så är det att bo granne med Israels ambassade, Norges stadsminister, och kungafamiljen. 😉

Anyway, för ett par veckor sedan tog jag tag i en jobbig sak, nämligen: shopping av ny BH!  Och jo, jag älskar shopping! men när det kommer till underkläder så är jag katastrof dålig. Jag prioriterar det så sällan att JIG nästan pressar in mig på Victoria Secret butiken på Bangkok airport varje gång vi är där och ber mig shoppa nytt. (no kidding). Så, ja, det var verkligen HÖG tid för detta så jag tog 3 djupa andetag och gick sen in hos Trimph butiken down town och en stund senare kom jag ut med 2 nya fräscha BH´s som sitter som ett smäck! för nu har jag äntligen rätt storlek!  Oh yes, jag har varit en av de 80% som går runt med fel BH storlek och det är ju verkligen inte bra. Så dagens tips blir att du checkar med ett proffs (de tar mått på dig i bra underklädesbutiker) vilken storlek du ska ha och att du investerar i en BH som sitter bra för en snygg outfit börjar med rätt underkläder.

29946-231687e1-bbff-4aa0-aa0c-4978aa21b62c-0-350

Nej, det är i.n.t.e. kul att lägga pengar på en sån här tråkig sak.. (som varken är rosa eller glittrar)… men! faktum är att det är denna BH som jag använt mest för den är helt perfekt under vita toppar/blusar eftersom den blir osynlig…! också är den dessutom grymt behaglig att ha på sig (minst lika viktigt).

Nu strålar soooolen in på mig efter en grå & regnig morgon och jag ska ta tag i dagens to-do-list! JIG ankommer Casa Gizmolina när som helst (efter en längre business trip) och i morgon kommer mormor på efterlängtat besök så den här veckan blir det fullt hus! 🙂

Happy new week girls!!!

Nu köööör vi!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “NY VECKA – NY BH!”

 1. Haha, jag har exakt samma BH i svart, vitt och hudfärgad….lika bra att ha en till alla tillfällen när den sitter så himla skönt! Dock inte den “roligaste” BHn kanske men den är, som sagt, toppenskön och sitter snyggt under toppar!
  Önskar dej en fin ny vecka! <3

  • gizmolina says:

   Så kul att du har samma! och jag förstår verkligen att du gått för den i flera färger för den är ju bara såååå skön att ha på dig och passar till allt! 🙂 Tror det blir en vit och en svart till mig också… 😉

   Önskar dig också en riktigt, riktigt FIN vecka fylld av solsken! Kram!

 2. Majsan says:

  Åh det är precis en sån jag har letat efter. Försöker hitta den på hemsidan men hittar inte, kan du inte länka?

  Tack på förhand!

 3. gizmolina says:

  Jag skulle gärna ge dig en direkt länk men jag får det tyvärr inte till… så gör så här:

  Gå in på http://www.triumph.com , klicka på ONLINE SHOP, då kommer du till timarco.com, klicka på BH i vänster marginalen och scrolla sen ner på sidan så dyker den upp!

  BH´n heter: Triumph Perfectly Soft WHP

  Håller tummarna för att du får tag i den!!! för den kan som sagt varmt rekommenderas!

  Happy tisdag!!! & Happy BH shopping! Kram! 🙂

 4. Majsan says:

  Åh, tack fina du för förklaringen, nu hittade jag den.
  Skall shoppas genast! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *