NY VECKA – NYA MÅL!

Allmänt

483847dbdb7d408ca080050b0c5b146a

Gooodmorning darlings! 

Oj, oj, oj, så trött jag var på morgon…zzz… Så – låg lite för länge och fick skjussa J till skolan i mina morgonkläder. Men det funkar! för det är ju ändå ingen som ser mig inne i bilen. Och om de ser mig så har jag oavsett solbriller och uppsatt hår så det är cool. Ha, ha.

Men – nu ska jag ta och hoppa i duschen här för jag känner mig aldrig “igång” förren jag har duschat, klätt mig och piffat till mig med lite smink.  Men först måste vi bara prata lite om gårdagens Bachelor final. Var det någon mer än jag som såg den 3 timmar långa sändningen? Som ni vet så kunde jag ju inte låta bli att checka vem han valde så fort som sista avsnittet sänds i USA så jag har (nästan) hela tiden vetat att det blev Lauren men – det var oavsett fantastiskt kul att se spelet och resan dit.  Men hur som helst – igår, då programmet var över och vi fått se hur otroligt lyckliga de var så googlade jag dem på nytt och fick tyvärr upp mindre happy news…  Det stod att det blivit sämre efter att programmet var över och L flyttat till B för hon trivs inte där och saknar LA (just den biten jag kan förstå, det är inte så bara, bara att bryta upp och flytta) så – bröllopet är tillsvidare inställt… Hmm.. hoppas av  hela mitt hjärta att det är falska rykten för de verkade som en så p.e.r.f.e.k.t. match!  Eller vad säger du?  Var du team JoJo, eller team Lauren?  Och att JoJo är den nya The Bachelorette känns ju riktigt kul så nu ser jag fram emot att följa hennes jakt på kärleken! Åhh jag tröttnar verkligen aldrig på denna programserien. Love it! 🙂  (Bachelor in paradise är ju också otroligt underhållande).

ben-higgins-lauren-bushnell-split-rumors-true

Jag följer båda på instagram och där ser de riktigt kära & lyckliga ut men… ja, vad tror du

ben-higgins-and-lauren-bushnell

De är oavsett ett väldigt vackert par! 

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i dagen här!  men jag återkommer snart med ett nytt New York inlägg! och sen, i eftermiddag, har vi utvecklingssamtal på skolan. Det är alltid lite spännande.  Och de har ju haft så otroligt många nationella prov så blir kul att höra resultatet av dessa.

Önskar dig den b.ä.s.t.a. starten på veckan! 🙂

Soooliga kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “NY VECKA – NYA MÅL!”

 1. Maria says:

  Hej! Du menar väl nationella prov?

  • gizmolina says:

   Ha, ha självklart menar jag nationella! upptäckte nu att jag skrivit fel. BRA du rättade till Maria. Tack! 🙂

   Njut din kväll! Kram!

 2. Maya says:

  Hei,
  Takk for en kjempefin blogg som jeg leser hver dag og som er et lyspunkt i hverdagen:-)
  Meeen, nå måtte jeg holde en stor hånd over innlegget, men tror jeg dessverre jeg så hvem han valgte 🙁 Husk at du har mange norske lesere også, og vi er kun på episode når 2- sitter faktisk og ser på det nå 🙂

  • gizmolina says:

   Oh noooo….. BEKLAGER!!!! att jag la upp detta inlägg om Bachelor innan serien är avslutad i Norge. Jag tänkte mig inte alls för… Sorry! 🙁 Hoppas verkligen att jag inte förstörde allt för dig nu…. Uff, jag var så inne i sista episoden att tanken att checka status i Norge inte ens slog mig trots att jag har en så stor del norska läsare. Otroligt dumt av mig och jag lovar att inte göra om detta misstag en gång till!

   Och tusen miljoner TACK för fantastisk härlig feedback! 🙂

   Önskar dig en strålande tisdag fylld av lyckliga stunder Maya! Klem!

 3. Åh- vart kan man se serien? Ngn playkanal? Älskar Bachelor!

  • gizmolina says:

   Jag tror att du kan se det på en playkanal! Googla! (den gick på kanal 11) för denna säsong var en av de bäst tycker jag. Härlig underhållning! 🙂

   Happy tisdag Charlotte! Kram!

 4. Elisabeth says:

  Följer dem på insta och där verkar de fortfarande leva och vara väldigt förälskade en så länge 🙂 Ska inte tro på allt tabloiderna skriver 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *