NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.

Allmänt

11374449_429278643940037_693116699_n

Goooodmorgon sweeties! 

Vilken helg alltså…. puh… !  Så känns skönt att det är måndag samtidigt som jag gärna hade startat om helgen och valt bort olyckor (och terrordåd)och istället haft ett nymålat kontor på morgon för ja, det var det som var planen, att jag skulle måla kontoret , men färgen står här och väntar så så fort som jag är lite bättre i arm + ben så kickar jag igång prosjektet. Förhoppningsvis senare idag!  Fingers crossed!

Och tänk att det är 16 november idag! Nu går det fort mot jul så jag kommer att fortsätta att pynta upp hemmet i veckan för det är ju så underbart fint med alla ljuspunkter i novembermörkret.  Men julgranen får nog vänta lite…i alla fall till helgen men då tror jag inte att jag kan hålla mig längre! 🙂

hallxmashg

Så här får det gärna se ut hos oss till jul…  och vad mysigt med en matta i trappen! 

Oh my, jag håller på att somna…zzz… det tar energi att ha ont… så, tror jag måste sova…zzz…

Önskar dig den bästa starten på veckan!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.”

 1. Titti says:

  Hoppas du snart är på banan igen.
  Inte kul med cykelolycka.
  Ja till helgen pyntas det!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för omtanken Titti! 🙂 och tänk så kul det blir att pynta hemmet till helgen. Can´t wait!

   Njut kvällen! Kram!

 2. Ida says:

  God bedring 🙂 Å vis gjerne pynting av huset ditt for litt tips 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Ida! 🙂 Ska knipsa lite bilder och tipsa så fort som jag kommit igång ordentligt med pyntingen här.

   Happy new week! Klem!

 3. Catrin Lindenhall says:

  Hej! Vad tråkigt med olyckan,blir du inte bättre så är det nog bäst att röntgas. Tänk den ljusstaken står uppskriven på min shoppalista till köket, vi har nya fönster så storleken skulle passa perfekt den är jättefin. Men så himla otur nu måste du kurera dig och kolla upp allt eftersom jag gissar att det bär mot Thailand snart. Ta hand om dig och krya på dig. Catrin

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Catrin! 🙂 Det var verkligen förfärligt trist med olyckan och såååå himla onödigt! Som tur är så har vi vänner / grannar som är läkare så jag fick en check direkt då jag kom hem och slipper därför åka till sjukhuset. Skönt! Och ja, du gissar rätt, vi reser snart mot Thailand så det känns ju inte så festligt att vara gul & blå på benet… Får köra burka! Ha, ha. 😉 Och så kul att du gillar adventsljusstaken. Kan varmt rekommendera den!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll och en magisk vecka! Kram!

 4. Linn says:

  God bedring, vakre deg!! Hvor kan man få tak i den lekre adventsstaken i vinduet ditt? Klem fra Linn

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Linn! 🙂 Och så kul att du liker adventsstaken! Jag shoppade den i en butik här i Luleå, märket heter Star Trading. Den fanns i flera storlekar, det här är den största (tror jag…) och guldpyntet har jag köpt till, det ingår ej, men det kommer från samma märke. Kryssar fingrarna för att du får tag i den!

   Njut kvällen! Klem!

 5. Catrin Lindenhall says:

  Hej igen! Vilken tur att ni har grannar som är läkare och att du klarade dig utan något brutet samt att du inte slog huvudet. Du vet när man får tunnelseende när det gäller shoppig så kan inget stoppa. Min man brukar skojja och säga att jag får en speciell blick men det är en sån energiboost. Det är så sant en dusch lite fix hur jobbig dagen känns så blir allt lättare, väntar själv på operation av ryggen så jag har haft som mål i många år att behålla det, fixa sig och sen inredning är så kul, man får drömma sig bort i alla tips ibland. Det slank med ett nytt nagellack efter sjukhusbesöket mörkare brun/plommon tror det blir användbart. Vilken tur att du hittade diamanten, vissa saker kan man inte ersätta även om den hade bytt uts så är det inte det samma. Sköt om dig nu så du slipper burkan..eller kanske det blir det nya hi..hi. Ta det lugnt så du inte överanstränger dig. Ha en så fin kväll du kan. Tack för kramarna skickar flera krya på dig tillbaka. Catrin

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för din härliga kommentar Catrin! Nu lyste du upp min dag här! 🙂 Och ja, jag hade verkligen en enorm tur som inte skadade mig värre och vi är lyckligt lottade som har så fina grannar / vänner som kunde hjälpa till. Sen skrattar jag gott åt din shoppingbeskrivning. Ha, ha. Man är ganska ostoppbar då man hittat något man verkligen ha ! 😉 Ditt nya nagelack låter riktigt snyggt och jag önskar dig all lycka till med ryggoperationen. En ond rygg kan verkligen slå ut en så jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart dansar igen.

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *