NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!

Allmänt

 

Happy new week darlings! 

V.a.r.t. tog helgen vägen??? Den gick verkligen allt för fort om du frågar mig…!  Men – oj, så trevlig den var!  Först var det J´s 11-års festligt glittriga kalas på fredagen, sen en riktigt trevlig middag hos våra nya grannar på lördagen (det finns fler än jag som vänder tillbaka upp till Luleå efter över 20 år på vift…) och igår avslutade vi helgen med en familje-taco-middag här hemma hos oss tillsammans med mamma, Hans och min bror.  Trevligt, trevligt!

Och JIG är också här! bara en sån sak!  men han kom inte upp förren på fredagen p.g.a. att han , ja, hör nu på det här: missade flyget från Oslo OCH glömde sin koffert / resväska i taxin som körde honom till flygplatsen.  Hur tokigt som helst! Ha, ha. Det är hur som helst mysigt att vara samlad hela familjen eftersom det tyvärr inte händer så ofta.  🙂

 


Alltså jag blev helt lycklig då jag kom ner på morgon och möttes av detta… Åhh så här vill jag att det alltid ska se ut här hemma! Ballonger…. they make me very, very HAPPY!!! 

 


Och efter värsta höststormen med regn som fullkomligt vräkte ner igår så skiner solen över oss idag. Sååå härligt!  Sen bara älskar jag att duka upp till middagar här ute i ljusgården för det känns som att man sitter ute fast man är inne…  Och ja, duken åkte i tvättmaskin mitt i fotograferingen. Ha, ha. 

Och i lördags sladdade vi som sagt över till grannar på middag och nu har verkligen hösten gjort sin entré på riktigt här uppe i norr. Se bara alla löv som ligger på marken… 

I´m singing in the rain… !  Ha, ha.  Och min outfit? Blus från Zara, byxor Gina Tricot, skor Billi Bi, halsband J Crew och favorit väskan där dessa små gå – bort – presenter gömmer sig… 

 

En liten notatbok + ett fluffigt sött armand och lite godis blev små presenter till barnen i familjen.  Jag pimpade böckerna med deras namn (stickers från Panduro Hobby) och la sen ner allt i en celofanpåse.  Det blir dagens present-tips!  Och ja, Johanna kallas för Jojo av sina klasskompisar så därför står det så på hennes bok… !  (armband + bok från H&M).

Hoppas att du också har haft en riktigt härlig helg?! och jag önskar dig en magisk start på veckan! 🙂

Och du, om du blickar tillbaka på din helg –  vad var det bästa ögonblicket?  ta med dig det i minnet nu då du kliver in i vardagen för det är fint att ha en lycklig stund i bakhuvudet…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. Ann-Sofie says:

  Åh vilken söt present. Var är boken och det fluffiga djuret ifrån?

  Tack. har haft en medioker helg men ska minnas de bästa 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Boken och de fluffiga armbanden kommer från H&M! 🙂 Och du, en medioker helg kan vara helg ok det också ibland, det är kontrasterna som gör det… !

   Önskar dig en underbar dag Ann-Sofie! Kram! 🙂

 2. Linda says:

  Bästa i helgen är att jag tingat två bengalkattungar Hoppas bara min kattant tycker det är lika kul som mig. Jag tycker hösten är mysig och som en nystart.
  Trevlig kväll

  • gizmolina says:

   Men åh så fantastiskt att ha 2 kattungar att se fram emot! Jag är sååå glad över att vi har fått Gizella in i livet vårt ! 🙂 Och jag håller med dig om att hösten är en otroligt mysig årstid! Älskar att få tända ljus på kvällarna och att få vira in sig i stickat… !

   Önskar dig också en riktigt trevlig kväll! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *