NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!


Happy new week sweeties! 

Jag vaknade 04.30 i natt av att jag hade helt galet ont i min högra fot, på exakt samma ställe som jag hade den där stressfrakturen för ja vad är det? 1, 5 år sedan? nåt sånt…  Så nu håller jag ALLA tummar jag har för att det är ett falskt alarm eller som Johanna sa på morgon “mamma, det är för att du börjar bli gammal som du har ont!” ehhhh say what? jag som inte är en dag äldre än ja, typ 27? Ha, ha.  Hur som helst – formen är sisådär så det blir en ofrivillig slow start på min vecka för jag har tyvärr lite svårt att röra mig…

Men alltså tänk att det är den 20:e november idag, det betyder att det är 4 veckor och 5 dagar kvar innan julafton gör sin entré. Det känns helt galet! tycker nyss det var sommar. Ha, ha. 🙂

Åhhh som jag saknar mitt älskade Thailand….  Är det kanske någon av er som ska resa till Phuket i jul? Missa i så fall inte att ta en longtail boat till Freedom Beach – där vi är på bilden.  (fotot är knipsat en av juldagarna förra året av bästa Jonas).

 

Jag ska faktiskt ta och försöka vila lite nu så önskar dig en magisk start på veckan så ses vi igen lite senare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. Lena says:

  Vilken härlig bild på dig och Johanna.
  Hoppas att foten kryar på sig.

 2. Marit says:

  Inte i Phuket men i Thailand över jul…23 dagar kvar nu innan vi åker…. Koh Chang, Koh maak och Ban Phe är programmet 🙂 Ska inte ni åka över jul i år?
  Kram Marir

 3. ullis says:

  Hej!
  Hoppas att det blir bättre i din fot! Krya! Jag har beställt flyg till Hong kong så vi åker 24 januari men skulle vilja åka till Hainan (Kinas Hawai) hm då måste vi skaffa visum. Jag läste att visumet kostar 1700 kr/person eller e-visum 1300 kr.
  Ha en fin dag!!
  Kram!

 4. Anna says:

  Åh jag längtar efter ljumma sommarkvällar! Vi är bara i början av vintern…hahaha! Tur att det är födelsedagskalas till helgen och sen advent och därefter julafton så att man har något att se framemot.

 5. Caroline says:

  Jobbigt med ont i foten. Hade ett blåmärke (jag vet, jättekonstigt!) på skelettet i våras som höll i sig bra länge. Sen tycker jag ibland att man blir stelare och stelare med åren!
  Kram från 42-åringen

 6. Elsa says:

  Hoppas att det går över fort! Så jobbigt att ha ont.
  Man ska verklige var tacksam när man mår bra! Ta hand om dig nu och glöm inte att du är värdefull!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *