MARDRÖMMAR & SHOPPING.

T.r.ö.t.t. måndag här idag…

Heeeey sweeties !

Dålig stil av mig att inte blogga igår. Jag v.e.t. ! men dagen liksom bara försvann och ibland är det skönt för Johanna att se att mamma inte alltid sitter vid sin mac.  Viktigt det där att försöka vara närvarande…men det är verkligen inte så lätt att hålla sig ifrån tfn, blogg, sms, insta, FB, e-mail etc…  Det kräver en liten ansträngning…. i alla fall för mig…

Hur som helst, nu är det m.å.n.d.a.g. och jag känner mig lite groggy efter en tokig natt.  Hjärtat drömde nämligen mardrömmar, något som händer ytterst sällan, så hon sov riktigt dåligt och vaknade flera gånger och var rädd så det slutade med att jag la mig och sov på gästsängen som redan var bäddad på hennes rum eftersom hon hade sleepover av en söt veninna lördag – söndag.  Tror jag somnade runt 04…puh…!

Snapshots från lördag kväll.  Min fina bling-bling bluse har jag shoppat hos Kiman. Det är en av   butiker som jag shoppar i förutom min egen. Nanna som driver butikerna har riktigt BRA smak.

Blusen kommer från DAY och nyöppnade Kiman Woman på Glasmagasinet säljer även DAY HOME.

Och några av er kanske noterar att jag möblerat om lite på terrassen ? fortsättning följer…

Nej men om jag kanske skulle hoppa i duschen nu?  Fick nämligen inte tid till det på morgon (trött…zzz…) så drog bara på mig kläder, lämnade J på skolan och passade sen på att ta en powerwalk upp till min butik för att hämta varor som ska packas  och postas idag + att jag städade på bakrummet och sen fixade jag en hel del ärenden på väg hem så jag kom nyss innanför dörren. Härligt med en effektiv start på veckan !

Önskar dig en riktigt riktigt BRA dag !!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “MARDRÖMMAR & SHOPPING.”

 1. Tine says:

  Hei!
  Er butikken i Vibesgt. åpen i dag? Hvis ikke – når har du åpent neste gang? 🙂

 2. Reidun says:

  Du trenger vel litt pause fra blogging ganger du og….velfortjent.Likte veldig godt blusen du har på deg.

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du ! 🙂 ja, ibland är det skönt att pausa lite… Njut kvällen ! Klem !

 3. T says:

  Åh, då kanske den fina väskan från Chill Norway som jag beställde den 28 april är på väg hem till mig snart? 🙂

 4. Åsa says:

  Hej!

  Idag kom mina fina kläder som jag beställt av dig. Jag är såå nöjd!
  Tack för gulligt brev.

  Trevlig kväll

  Åsa

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blir! 🙂 Tack snälla för härlig feedback! Trevlig kväll till dig också! Kram !

 5. Ditte says:

  Precis som du skriver tror jag det är viktigt att ta paus från alla sociala medier och bara vara här och nu. De som läser din blogg kräver ju inte att du skall blogga varje dag. Barnen blir stora så fort och då har man all tid i världen för “sitt”.
  Njut när du är ledig och känn inga krav på vare sig blogg eller annat.
  Önskar dig en fin vecka!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för din fina kommentar och härlig feedback Ditte! 🙂 Sociala medier har en tendens att äta upp vår dyrbara tid så viktigt det där med att pausa lite ibland… för barnens skull… Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 6. FridaP says:

  Vad fantastiskt fin du är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *