NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.

Morning!

Vad har du gjort i helgen Miss.Gizmolina?  

Ja du, jag avlyste faktiskt allt festligt och fokuserade 100% på att fixa hemma. Efter att jag flyttade hem min butik så har vårt hem svämmat över med saker och kaoset har ätit upp min energi så jag fick helt enkelt nog och bestämde mig (tack vare pepp från mamma) att ta tag i saken. Jag kom tyvärr inte helt i mål men nästan…!  Ska fortsätta idag.

Vad har hänt med din webshop? Varför hittar jag inga n.e.w.s. där fast du har lagt upp en annons om det på din blogg? 

Ohhhh detta är mitt D Å L I G A samvete…. men den här veckan har webshopen min allra allra hösta prio !!! och jag räknar med att ni kan hitta de första underbara nyheterna där redan i d a g !  Och – på fredag ska jag och min bästa Jonas köra en liten fotoshoot.

Se så vackert solen lyste genom träden på vårt hus på morgon. 

Önskar er alla en l.o.v.e.l.y. måndag och – kom i håg : släpp aldrig taget om din dröm!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER.”

 1. Mia says:

  Hej. Kommer du att satsa på webbshopen fullt ut nu? Kommer du att ta in dina favoritjeans i shopen igen? Trevlig kväll!

  • gizmolina says:

   Yes ! det kommer jag att göra! 🙂 Vågar inte svara ja ang. jeansen för fokus blir på produkter som är enkla att sälja via nett, och jeans kan vara lite svårt p.g.a. snitt / passform… Men som sagt, kanske! Önskar dig en underbar dag! Kram!

 2. Körde förbi ditt casa idag & vinkade upp, men frun stod inte på “slotts balkongen” 😉

  Ibland är det bara så skönt att ta tag i kaos som stjäl energi, det är väl egentligen det bästa man kan ge sig själv om man är en person som mår dåligt att ha röra runt sig. Så BRA där, att du hörde på mamsen <3

  Kram finaste
  (är spänn på vad för fint du skall lägga upp & saknade din lilla mys butik när jag var dina strök idag…)

  • gizmolina says:

   Åhhhh så härligt att du vinkade till mig! 🙂 men så synd att jag inte var hemma för då hade jag vinkat in dig på fika !

   Och ja, alltså det är balsam för själen att få ordning i kaoset för det äter upp precis ALL min energi…

   Jobbar på att lägga in news idag och mysigt att höra att min lilla butik var saknad…. finns inte många spännande butiker kvar i området nu…

   Önskar dig en magisk dag !!! Kramar ! 🙂

 3. Helén says:

  Asså, ert hus är så fint!!! Och det blir säkert ännu finare på insidan nu när det varit superstädning av dig:)
  Tack för din positiva och mysiga blogg❤

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. för underbar feedback !!! Nu gjorde du min morgon här!! 🙂 Och ja, alltså det kan bara bli finare här inne för när jag startade så var det som sagt verkligen kaos. Alltså det såg inte klokt ut… (på riktigt!). Får fota och visa en dag då allt är i box ! Önskar dig en fantastisk tisdag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *