NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!

Allmänt

77368478bd11da6d846490771cb3e43b

Dagens pepp.

Gooodmorgon sweeties! 

Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för alla omtänksamma, kärleksfulla, peppade & fina kommentarer som jag fick i mitt förra inlägg. Ni är bara världens bästa! och jag blev så berörd av det ni skrev att tårarna trillade…. åhhh , livet alltså… vilken resa!  och vad ska man inte vara med om?…. puh…!  Men jag tänker inte tillåta detta tråkiga skugga allt roligt så, dagens note to self: p.o.s.i.t.i.v.a. tankar!

Och idag har vi en ny vecka med nya möjligheter!  och på morgon då jag drog upp rullgardinen så såg jag en byggbil utanför. Fas ett av vattenskadan i källaren blev färdig förra veckan och nu startar fas 2: rivning av 1 badrum + 1 våtrum. Oh yes, t.o.m. de blev förstörda i översvämningen så allt måste rivas ut. Och sen- när det är klart om ca 1 vecka, så ska allt står och torka med fläktar i ca 6-8 veckor innan återbyggandet startar upp.  Och på tal om återbyggandet… vi hade ju inte alls planerat (eller budgeterat) för att fixa källaren det första vi gjorde men nu då vi ändå är där vi är så är det dumt att inte passa på att piffa till lite där nere så jag googlar källare och tankar inspiration hela nätterna… Men det lockar mycket mer att fixa till här uppe i entré plan + övreplan så det blir här vi lägger störst fokus och jag drömmer om nytt golv, tapeter, målarfärg och platsbyggda hallmöbler (är det någon som känner en möbelsnickare som tar OK pris i Luleå området? tipsa mig gärna!)….  Åhhhh som jag skulle behöva en lottovinst just nu eller ett sånt där triss-TV-skrap….! 😉

dining

Den här bilden ser så krispigt fräsch ut! Vi har också kakel hela vägen upp i köket men ingen stuckatur… det skulle jag gärna vilja ha!  

main.original.585x0

Också drömmer jag om nya matbords-stolar… vill ha några med skön stoppad sittdyna och gärna även ärmstöd… har sett några snygga hos Fogia… och de här gröna godsakarna hade jag inte heller tackat nej till !  Älskar grönt + guld! 

2014-11-02-1105_545602042a6b22a9f5fc08d1

Sen skulle jag behöva bokhyllor… eller snarare smart förvaring… Gissar att detta är typ Billy från IKEA och nåt sånt skulle funka uppe utanför vårt sovrum typ… hmm… får ta och se på det då jag kör dit i morgon för jag måste tänka smarness eftersom jag inte har så stor budget…

sovrum inspiration gra vagg

Också sovrummet… jag är på jakt efter en riktigt fin klädd sänggavel !  Någon som har tips om var jag hittar the one?  Den ska vara off white / beige och ha det där lilla xtra…  

Sherwin-Williams-Paint-Colors.-Sherwin-Williams-Oyster-Bay-SW6206.-The-paint-color-for-these-cabinets-are-Sherwin-Williams-Oyster-Bay-SW6206.-SherwinWilliams-OysterBay

Ok, FUL bild, I know !!! men – en platsbyggd hall-lösning i stil med denna i vitt (!) skulle jag inte tacka nej till.  Så som sagt – tipsa mig gärna om du känner till en möblsnickare i Luleå området ! tusen tack! 

Nej, nu måste jag sluta drömma för ett ögonblick och återgå till dagens to-do-list.

Önskar dig en underbar start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “NY VECKA – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. LINE says:

  Hei

  Så flotte inspirasjonsbilder, digger å være innom bloggen din på en trist mandag morgen for å finne fine bilder, får lyst til å styrte fra kontoret og hjem for å fikse opp. De grønne stolene var til å dø for de var utrolig lekre slike havnet raskt opp på ønskelisten.

  Vedrørende sengegavl så har TMDesign finner de på facebook (https://www.facebook.com/pages/TM-Design/248609961830100?fref=ts) noen fine synes jeg:-)

  Flytte til nyttmiljø selv om man bodd der før er vanskelig – jeg har gjort det selv i 2006. Vær tålmodig det blir bedre og bedre, Jeg syntes det tok uendelig lang tid før jeg hadde ett hyggelig nettverk på landet. Det er annerledes enn når man flytter til ny by for i byer er det så mange som flytter til så mange som vil ha nye venner. Mens i distriktene er det mer så alle kjenner alle og derfor vanskeligere å komme inn i miljøet. Ikke gi opp, plutselig ordner alt seg. Klem

 2. Titti says:

  Vad underbart fin rosa cykel du fått.
  Har en svart gammal Skeppshult, förutom min röda Monark. Bägge har jag fått av min pappa ( som inte lever längre )
  Skeppshult är ett mycket bra märke.
  Ja du det finns många “konstiga” människor ibland upphör man aldrig att förvånas över en dels beteenden. Apropå ditt förra inlägg.
  En fin dag önskas dig.
  Här i Umeå skiner solen.
  Kram Titti

 3. Christina says:

  Tråkigt attt ni åkte på en vattenläcka direkt när ni flyttat in. Beror det på ett dolt fel i fastigheten?
  Beträffande platsbyggda hyllor så finns det en blogg som heter Att vara någons fru. Hon har platsbyggt Ikeas hylla Billy genom att som hon skrev “hackat den”, så snyggt.
  Hoppas solen skiner på dig snart igen!
  Kram

 4. Ditte says:

  Så trist med er vattenläcka, men försäkringsbolaget bör stå för detta plus det jobb du/ni lägger ner. Var det ett dolt fel så är det säljaren som är skyldig att betala. Hoppas detta ordnar sig för det är inte roligt att betala för något en inte själv är ansvarig för.
  Ny vecka, nya möjligheter och jag hoppas du kommer en bit på väg mot det du tänkt dig. Och vare sig att flytta eller renoveta är särskilt billigt. Kanske får ett par saker tas i taget.
  Lycka till!

 5. ullie says:

  just den färgen är underbar. finns jätte snygga på trendrum !!
  ha en fin tisdag

 6. Carina says:

  Följt dig i många år nu, surfar in här hos dig när jag har egentid, så glad att se inredningsinspiration här hos dig, du har amazing smak.
  När jag började följa dig så var din tös rum in the making, jag en tös och har samma smak och blir så inspirerad och glad av att följa dig.
  Vill också ha en sådan sänggavel som du söker. Vi har lika smak. 😉
  Önskar dig allt gott och ser fram emot inredningsinspo här hos dig.
  Kraaaaaaam Carina

 7. Lee says:

  Det är nog Många som önskar en lottovinst , blev naglarna bra själv föredrar jag akryl men inte hittat någon bra i Luleå

 8. Rebecka says:

  Du måste besöka min vän Nina på Kökspecialisten (Kvänum). De gör superfina lösningar för både kök, hall och sovrum. Tror du får hjälp att hitta din platsbyggda hallösning där. Hoppas du hittar det du söker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *