NY VECKA – NYA SHOPPINGTIPS…!

Allmänt

Happy new week mina darlings!

Min JIG hade super tidig take off på morgon så jag var uppe runt 05 men lyckades somna om en stund till. Men varje gång som jag är vaken så tidigt så funderar jag på om jag ska bli med i Robin Sharmas “The 5 AM Club”?  Jag köpte boken för flera år sedan och tänker att det hade ju faktiskt varit otroligt skönt att starta dagen före alla andra… Men innan jag är där så måste jag i så fall få in en rutin att jag lägger mig mycket tidigare och det har jag ingen lust till just nu. Jag älskar mina sena kvällar! Även om dom inte är riktigt lika sena som tidigare längre…   Är du med i “The 5 AM club” ?

Jag har haft en fullspäckad to do list idag eftersom jag reser norrut i morgon men jag var effektiv och klar i tid till då jag skulle gå iväg för att möta en bästa vän till middag. Jag hade packat in presenter och köpt ballong men precis då jag ska gå ut genom dörren så blir vår dejt avbokad. Så snopet! Så jag gjorde lite shopping ärenden och hämtade sen take away till middag. Nu pågår packning här och jag känner att jag gärna hade varit kvar i Oslo några dagar till för jag har en hel del kvar att göra… men så känner jag å andra sidan alltid då jag ska resa. Ha, ha.

 

Jag älskar att det är så mycket lila i butik nu! Och de här lampfötterna (inte skärmen…) blev jag helt förälskad i… Synd bara att de är så dyra…  Men kanske något att tipsa tomten om till jul?  Du hittar de hos Briskeby Gods.

Var inom Tatler på CC-vest och alltså den här (fusk) pälskappan som är vändbar (!) är en dröm!!! Och till ett riktigt BRA pris dessutom, 4.990nok , men den fanns inte kvar i min size.. så – jag gick bl.a. för den härliga tröjan till vänster, från Arnie Says, istället. Kommer att bli en favorit i höst / vinterkylan. 

När jag kom hem så packade jag in en födelsedagspresent till en bästa vän…  Den här handcremen från Dior är så lyxigt fin! så den är tips om du ska unna dig själv något eller om du är på jakt efter en present till en vän. 

Åkte ut en tur igen tidigare i kväll och alltså blombutiken inne på H&M Home är så otroligt fräsch! Skulle jag inte ha rest bort imorgon så hade jag gått för de rosa hortensia och mixat de med rosa stjärngräs. 

Jag kan inte bestämma mig för vilken färg på Ugg´s jag ska gå för den här hösten… Egentligen så behöver jag svarta men jag dras alltid till rosa… 

Svängde förbi Dior butiken och hur fina är inte dessa armband ? De är ju inte några nyheter, har funnits länge, men väldigt fräscha till stickat + jeans i höst. 

 

Nu pågår valvaka på TV för idag har det varit valdag här i Norge.  det är lokalvalg, inte stortingsvalg, så : inget byte av stadsminister denna gång, men om 2 år kanske… Oavsett så är det väldigt spännande att följa med och se hur det går för de olika partierna och det ser ut som att Erna vinner Oslo, men inga är avgjort ännu.

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och en god natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

22
Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NY VECKA – NYA SHOPPINGTIPS…!”

 1. Elin says:

  Ja, spennende med valg. Jeg satt oppe mye lengre enn jeg pleier! Det er ikke stortingsvalg nå, det er om 2 år. Igår var lokalvalg, hvem som skal styre kommuner/fylker. Det ser imidlertid ut som det blir skifte fra rød til blå side her i Oslo.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för att du gjorde mig uppmärksam på att jag var lite snabb i stadsminister svängarna… Jag tyckte att det var väldigt kort sedan förra valet så fick inte riktigt ihop det… Ha, ha. BRA att du styrde upp i saken !

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness ! så blir det spännande att följa med i resultatet av lokalvalget . 🙂

 2. Line says:

  Jepp jeg er i 5AM Club og det er noe av det smarteste jeg gjort.
  Jobber mye hjemme og det er en god luksus å være ferdig med arbeidsdagen litt før 14.00. Vi er mange i familien og det å være alene før alle står opp er superdigg… Så anbefales.

  • Tina says:

   Jag visste inte att det var en club men jag är också uppe den tiden. Tar en 90 minuter promenad så är dagens motion gjord före frukost och jobb och dagen får en fin start! En av mina bästa rutiner!

   • gizmolina says:

    Svar till Tina:

    Det är en bok som heter “The 5 AM Club” och efter att den släpptes så blev det en liten boom av att man var en del av den om man steg upp kl 05. 🙂 Låter helt underbart med en 90 min promenad så tidigt på morgonen. You gooo!!!

    Önskar dig en magisk dag vidare ! Kram!

  • gizmolina says:

   Svar till Line:

   Så amazing att du är en del av The 5 AM Club Line! Det är imponerande tidigt och jag förstår 100% den luksus som det bringer till dagen !

   Önskar dig en looovely dag vidare ! Klem! 🙂

 3. Siri says:

  I och med att du inte jobbar, har inga små barn, inte tränar, inte har några hobbies osv så ser ingen större vinst med att gå upp tidigt för dig om du inte är en morgonmänniska naturligt?

  • gizmolina says:

   Önskar dig också den allra bästa dagen fylld av positiv energi och hoppas att du strösslar happiness till alla omkring dig !

   Kram! 🙂

 4. Lena says:

  The 5AM Club? Sorry, aldrig hört talas om, men tippar att det är något för morgonpigga …?
  Kappan är fin, men på tok för dyr för min budget.

  • gizmolina says:

   Det är som sagt en bok som heter “The 5 AM Club” så man brukar säga att man är en del av den om man har som rutin att stiga upp så tidigt på dagarna.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *