Ny vecka!

Allmänt

168397-586
Här ger jag båda mina babys mat samtidigt 😉

Det blev en ovanlig natt i natt…  Mitt hjärta vaknade vid kl. 02.30 och ville ha mat. Men det väntade jag mig för hon åt nästan ingenting före hon somnade, ville bara stå 😉 Men det ovanliga var att hon inte kunde somna om efter att hon ätit, för då ville hon träna lite till… Så jag tog över henne i stora sängen men hon rullade bara runt och försökte ställa sig med stöd av mig, till slut la jag tillbaka henne i sängen och vi somnade gott om båda två till runt 7.

Nu sover hon igen och jag är GLAD att vårt sovrum är mot bakgården för idag borrar och borrar och borrar de i fasaden på framsidan av huset så det bara DÅNAR. Så – vi reser absolut till Stockholm.!

Bilden jag lagt ut är från september förra året, och det känns verkligen som en EVIGHET sedan jag ammade.Jag slutade för ca 4-5 månader sedan tror jag att det är? Hjälp, jag tappar helt tiden..   Det var otroligt mysigt med närheten till hjärtat då hon åt men oj! så härligt det är att inte amma och kunna ha på sig vad man vill utan att behöva tänka praktiskt! 🙂

Ni är flera som önskat att jag ska berätta mer om mitt liv och mig själv. Lovar att göra det vid tillfälle!

Oj, nu vaknade sessan. Dumma byggnadsarbetar som väcker henne med detta hemska oljud.. jag hör nästan inte vad jag tänker! så mycket låter det.!

Önskar dig en flott dag!! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Ny vecka!”

 1. Angel says:

  Usssh jobbigt med sånt oväsen…Ta hand om er sessor

 2. Angel says:

  hälsa lilla johanna grattis i efterskott förresten

 3. Anna Cecilia says:

  Hej, vill bara säga att jag fastnat i din blogg, love ii!!!! Tack för du delar med dig av ditt liv 🙂
  En liten fråga, kuddarna du har i soffan på bilden ovan, vart kommer de ifrån, jag är ute efter liknande och skulle bli jätte tacksam om du vill svara!
  Ha en toppendag!
  Mvh,
  Anna Cecilia

 4. Ellinor says:

  Vilken mysig blogg du har! Din prinsessa är verkligen underbart söt:)

 5. Karin says:

  Vilken underbar korg din flicka hade… Undrar vart du hittade den?

 6. Karin says:

  Visste ni att det skulle bli en tjej? Eller köpte ni korgen när hon var född?

 7. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack! 🙂 Ja, detta oljud hade jag gärna klarat mig utan. För att slippa det reser vi till Stockholm imorgon. Jag längtar! 🙂
  Anna Cecilia-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Åå vad roligt att du gillar min blogg! 🙂 Kuddarna har jag beställt på R.O.O.M. De är i ett tyg från Designers Guild och sen har jag själv valt mått på kuddarna och de har sytt upp dem till mig. Jag tycker också att tyget är jätte fint! Har 2 fotöljer i samma tyg. 🙂 Önskar dig en underbar dag!
  Kram! 🙂
  Ellinor-
  Nu blev jag glad! Tack! 🙂
  Karin-
  Tack! Jag tycker också att korgen är helt underbar! Jag var så nyfiken på vad jag hade i magen så vi tog reda på det så tidigt som möjligt 🙂 Shoppade korgen före Johanna föddes på “Fru Lyng” som är en barnbutik här Oslo och den var helt SUPER att ha de första månaderna. Jag kunde lätt flytta hjärtat mellan rummen i korgen då hon sov eller låg och myste på dagarna och den tog inte så stor plats. Jag hade inte klarat mig utan den! så kan jag varmt rekommendera dig att shoppa en sån om du väntar baby! Önskar dig en flott dag! 🙂

 8. Anna Cecilia says:

  Åh tack för ditt svar! Du har superfin stil (lik min egna *skrattar*)Ha det gott & hoppas ni får skoj i Sthlm! Kram 🙂

 9. Jill says:

  Hittade hit från Josefine. >Trevlig blogg du har. Och väldigt söt liten flicka.
  Det var en fin soffa ni har. Vilket märke är det, köpt var?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *