Nya fräscha badkläder.

Allmänt


Ännu en snygg kampanj från H&M.

Mitt hjärta tycker att det är SÅ kul att springa upp och ge både Gucci och JIG puss & klem typ 148 gånger innan hon klarar att somna och de senaste kvällarna då detta pågått så har jag bokstavligt talat trillat av stolen eftersom jag somnat 😉  Men hellre det och att jag kommer mig ut ur hennes rum än att jag sätter mig bekvämt tillrätta i fåtöljen och vaknar där typ kl. 02 på natten… 😉

Jag blev SÅ inspirerad av vårens news på H&M´s nettbutk idag och har lust att klicka hem nya badkläder både till mig och Johanna inför resan.

  
Jag tycker att det är super svårt att hitta bikinis & baddräkter som sitter snyggt så därför har jag haft samma favoriter i flera år nu men efter våra 6 mån i solen så behöver jag nya fräscha .  När det gäller bikinis så föredrar jag den modellen som är på bilden till vänster och när det gäller baddräkt så har jag inte haft någon på 100år men den här svarta var snygg! De hade fått in en liknande modell på H&M Trend idag som jag ska gå iväg och prova imorgon.

   
Jag ångrar att jag inte shoppade på mig fler storlekar av den söta Hello Kitty baddräkten jag hittade på H&M till Johanna i somras … men den här i blått / vitt är ju också super fin ! 🙂  Fast jag önskar så klart att bilden i mitten var en baddräkt i stället för den hade varit perfekt 😉  Johannas sommargarderob behöver en uppdatering men vi kommer köpa det mesta på plats i Phuket.

I kväll flyttar jag in alla min saker på kontoret igen så jag ska fortsätta med det så att det blir ordning & reda här.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Nya fräscha badkläder.”

 1. Evelina says:

  Åhh det finns mycket fint på HM, jag skulle kunna shoppa ihjäl mig där (nästan)…Massor med fint till dom små till billiga priser…Mycket fint till mammor också, men jag ska bli av med några graviditets kilon först hade jag tänkt =) Eller så ska jag shoppa massor i mindre storlek så jag blir jätte taggad att komma i dom =) Kram kram o God natt!!

 2. Evelina says:

  Såg du frästen HM´s Hello Kitty kampang också….massor med smått o gott!!

 3. Hanna says:

  Åh, din blogg vcar verkligen hur fin som helst 🙂

 4. Tina says:

  badräkten ser skit snygg ut, har inte heller haft en badräkt på 100 år, kanske är sax att ändra på det nu. Hello Kitty badräkten var inte heller fel, kanske något för min bros dotter 🙂

 5. Baddräkten är assnygg! Kanske dax att investera i en sån nu när man har blivit tvåbarnsmamma… kroppen är ju inte riktigt var den var!

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Evelina-

  Jag känner likadant ang. H&M. Skulle kunna klicka hem "allt" 🙂 Men du, shoppa kläder i den storlek du är för det är inte siffran som står i plagget som räknas. Det är din utstrålning ! 🙂 Önskar dig en underbar dag. Kram ! 🙂 P.S ja, jag såg Kitty kampanjen. Ursöt !

  Hanna-

  Tusen tack ! 🙂

  Tina-

  Känns som att det är dags för baddräkt -09 ! och den svara är verkligen super snygg. Kram! 🙂

  Perla-

  Det känns verkligen som att man har mer lust på baddräkt sedan man fått barn. Inte bara pga av kroppen, utan pga att man rör sig på ett annat sätt runt poolen och på beachen.. man böjer sig ju ner konstant för att ta upp ting / leka etc så den kan kännas lite tryggare 😉 Kram!

  TACK för era kommentarer ! Happy tisdag ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *