Nya härliga blader !


Ser ni vad Johanna pekar på? En GLASS! 😉

Dessa nya blader fick följa med mig hem idag och jag måste säga att "mama" är ett fantastiskt blad för oss som är mamas. SÅ härligt ! Och när det gäller ELLE mat & vin så köper jag den med hopp om att bli inspirerad till att börja laga lite mer mat, eller  baka en liten kaka… en dag kanske.. ! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Nya härliga blader !”

  1. Josefine says:

    Elian vill inte heller sova bort kvällarna längre 😉 Vet du då vi väntade på maten idag rusade jag inom Narvesen men såg inte Family Living och inte MAMA, kanske jag var stressad? Puss!

  2. AnnaStina says:

    Min darling. Då var du stressad mama kan jag lova för där finns båda två 🙂 Jag hoppas att det är en fas de små går igenom nu så vi snart får tillbaka våra sköna kvällar igen 😉 Puss ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *