Nyinflyttade i garderoben..


Topp från Zara, det guldfärgade halsbandet har jag shoppat på lokal marknad.

Phuket söndag kl.17.10, +35 grader och SOL.

Nu sitter jag ute på verandan och bloggar och det är så soligt att jag nästan inte kan se vad det står på skärmen så om det blir några stavel etc nu så vet ni varför 😉

Efter bad i poolen somnade en trött Johanna tll slut så jag har myst ute på verandan med blader och bok. Just nu håller jag på att bläddra igenom en massa blader och river ur reportage, fina klänningar etc som jag ska sätta in i en pärm och sen ska jag lägga ner bladerna i receptionen i den nya bokhyllan som kommit på plats så att även andra här på resorten kan få glädje av dem.


Nyaste tunikan i vitt linne med söta små broderade detaljer kommer även den från Zara.

På bilderna ser ni 2 nyinflyttade plagg i min garderob. Båda kommer från Zara och den vita toppen blir perfekt till smala slitna jeans och tunikan är som alltid en tunika… snygg till både byxor, jeans och som den är med små shorts under… Behöver jag säga att jag älskar tunikor? Nej , jag tänkte väl det 😉

Vitt dominerar föresten min sommargarderob i år och sen är det rosa, guld & grönt som gör det "lilla extra" i form av väskor, smycken, etc.

Det är precis som med interiören hemma hos oss… vitt är basen, sen är färgerna komplement som lätt kan varieras! 🙂

Kram på er! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Nyinflyttade i garderoben..”

  1. Så fina plagg! Halsbandet på den översta bilden var också riktigt fint. 🙂

  2. Madelene says:

    Så finna kläder….

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *