Nyrullad mamma & nyvaken sessa.

Allmänt

168397-536
Här är vi nu kl. 16.30 lördag i vårt kök 🙂

Så där jag – rekordet är ett faktum! 2,25 slutade det på! 🙂 Sessan ska få en tiara istället för en medalj 😉 Bra jobbat min lilla älskade sessa! 🙂

Nu ska vi ta och gå ut en sväng och shoppa något så spännande som tvättmedel & middagsmat. Men man vet ju aldrig, plötsligt hinner vi kanske in på Zara en snabbis? 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Nyrullad mamma & nyvaken sessa.”

 1. Lelle says:

  Hoppas du inte tar illa upp men vaför väljer du att publicera så konstiga bilder på dig jälv. du ser halvt halen ut på alla bilder. som du fått exorsisten i dig =) Annars är din blogg supermysig.. Prinsessan är supersöt och du har snygg vagn. lika som jag=) a det bäst..

 2. Angel says:

  åh så söta ni båda 2 är…Du ser så fräsch ut måste la vara för att du har en sån snäll liten dotter som låter dig sova å ger dig många skratt.

 3. Annika says:

  Lelle – Vilken onödig och töntig kommentar.. antar att “halen” ska vara galen och du är väl medveten om att en exorsist inte är någon som är galen, utan en präst som driver ut onda andar? Nä, tänkte inte det va. Blir du så bra på alla dina bilder? Istället för att retushera och ändra så väljer Anna-Stina att lägga ut bilderna som dem blir och det ska hon ha cred för.

 4. Bea says:

  Lelle -ja det var ju en riktigt löjlig kommentar!
  Tycker bättre om naturliga bilder änn som på många andras bloggar,där de putar med läpparna och står i helt onaturliga ställningar.
  Som Annika sa cred till dig Anna- Stina! =)

 5. josefine says:

  AnnaStina kommer inte svara på den “frågan” Hon är så vacker o glad, sluta bry dig om hur hennes bilder ser ut? Iaf om du bryr dig på det viset, förväntar du dig att hon ser annorlunda ut i verkligeheten? Vilken förolämpning!
  Det stör mig mest, jag hoppas o tror att om du kommer in på en blogg som skrivs av någon i dina ögon kanske mindre vacker eller oattraktiv så skriver du inte något liknande? Varför lägger du in bilder på dig som är så tjock/oattraktiv/skelögd/smal whatever?? Känns som du tycker det är ok för att hon är vacker o fräsch, att det på något vis ger dig rätt att ens kommentera hennes uttryck på bilderna?? O MY GOD!
  Snacka om att du saknar GIRLPOWER! Dessutom är AnnaStina en pingla, en riktig pingla – I know jag känner henne på riktigt!!

 6. josefine says:

  Ps. sikken sommarsöt body sessan har idag. BBBBBB 🙂 Kram

 7. Kajsa says:

  AnnaStina är ju schnygg! Vore jag kille schå schkulle jag schlå till direkt på o fråga om en dejt;D

 8. AnnaStina! Älskar din stil, du har ju helt underbara kläder även till dig själv! Vilket märke gillar/använder du mest?

 9. jag igen says:

  hihi va roligt att ni reagerar.. det var ingen förolämpning,, men fine ta det så ni! Jag vet vad en exorsist är men tänkte snarare på filmen ni vet tjejen som får djävulen i sig. finns en likhet. haha.. Ja lite avundsjuk är jag allt på hennes tillsynes “rika liv” med gucci väskor och burberrykläder på sin dotter.. kanske därför jag måste finna fel;-) snygg är hon men det är den stirrande bliken och den gapande munnen jag syftade på.. inte hennes kläder och snygga hår.

 10. Anonymous says:

  och till stavningspolisen så vet jag att blicken stavas blicken inte bliken och att det heter burberrykläder till sin dotter och inte på haha.. over an out

 11. Li says:

  Helt galet vad folk kan kläcka ur sig?! Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig av sånna kommentarer och att du fortsätter lägga ut bilder på söta du å söta dottern din 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *