NYTT ÅR – NYA MÖJLIGHETER!

Allmänt

Goood tisdag mina kära vänner! 

Först av allt: tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för alla underbart glittriga grattishälsningar som ni har strösslat över mig här på bloggen och på min instagram! Ni är verkligen världens absolut bästa och finaste bloggvänner! Love you !!!

Sen kan man undra hur det redan kan vara tisdag? Det var ju nyss min födelsedag?! Jag har verkligen loggat av och bara tagit in mitt nya år som startade i torsdags för ja, när man fyller år då har man ju sin egen lilla “nyårsafton” och sen är det nytt år & nya möjligheter som gäller !  Och även om jag kanske inte riktigt har landat i min nya ålder ännu (det kommer dröja… ha, ha) så är det bara att inse att det inte finns någon återvändo så nu är det bara att omfamna åldern och fortsätta att njuta livet med så många glittriga dagar som jag bara kan få !!!  för varje dag är verkligen en gåva och jag har så mycket att vara tacksam för.

Så vad har jag då gjort de här bloggfria dagarna som passerat? och hur har jag firat? Well, jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket för då det blev klart att vi inte skulle kunna resa till Oslo (som var planen) så bestämde jag mig för att spara det stora firandet till ett senare tillfälle.  Så –  jag har mest bara njutit av att vi har varit samlade alla 3 för det var över 1,5 månad sedan vi var hemma tillsammans och det är så mycket som har hänt under dessa 6 veckor… (oh my, ibland känns det som att vi befinner oss mitt i en netflix serie som rullar utan stopp…) så behovet för ro, avkoppling och massa mys var stort hos oss alla.  Men visst har jag blivit firad också! På min dag så blev jag väckt av mina älskade J med sång, tårta, helt fantastiska presenter & ballonger, precis så som jag vill ha det! Och min bästa K i Oslo hade skickat med sååå fina presenter från Oslo med JIG som det var en dröm att få!  Sen kom en av mina kära vänner plötsligt förbi med en flaska bubbel (så tacksam över att du tittade förbi B!) och sen var jag och JIG ut och åt en riktigt god lunch på Hemmagastronomi. Inte ofta vi får till att luncha så det var extra mysigt! Senare på eftermiddagen så hade jag bjudit hem familjen så runt kl. 16  kom mamma, Hans och min bror på bubbel & tårta ute i solen på terrassen och jag fick de finaste presenterna!  Alltså tacksamheten… !

Och istället för att gå ut och äta på kvällen så valde jag att JIG hämtade take away (ville hellre spara restaurangbesöket till Oslo) och precis då han kommer hem med maten så knackar våra kära grannfamiljer på dörren och överraskar mig med en riktigt fin present: ett kort där det står att vi ska ses den 10/10. Åh jag blev verkligen SÅ glad och SÅ överraskad! och självklart så bjöd jag in alla på bubbel innan vi satte oss för att äta.  Och så blev det helg och den startade med att jag och JIG lunchade på Hemmagastronomi, igen!, på fredagen och sen så har min älskade sötaste J fixat hemma-SPA för mig, vi har ätit på Pinchos också har vi verkligen bara myst runt här hemma.  Och mest har jag myst i min nya walk in closet! Den var min födelsedagspresent till mig själv och det är den som jag har fixat med så hemligt de senaste veckorna.  Åh jag kan verkligen inte vara mer HAPPY över att den (nästan) blev klar right on time till min dag! Alltså lyckan… ! för jag har önskat mig en sån i hela mitt liv och nu har jag fixat en till mig själv från mig själv!  Wohoo!!! 🙂

 

Ni som har följt mig en stund vet hur över snittet glad jag är i ballonger så här hemma är det ballonger i hela huset nu efter min dag och de sprider så otroligt mycket glädje! 

Jag är så tacksam och så glad över var och en av er som skickat grattishälsningar till mig. Från hjärtat: T.A.C.K. !!!  Och den här Happy Birthday kronan, den köpte jag till J då hon fyllde 10 och sedan då har den blivit en tradition…  (kostade typ 10 kr hos Toys R´Us… så billig enkel sak som gör det där lilla xtra varje födelsedag)

En liten  sneakpeak från min walk in då jag var igång och fixade där inne förra veckan.  Alltså känslan över att kunna SE sina kläder istället för att de är instängda i en garderob… Sååå otroligt mycket mer inspirerande!  Ni ska få se mer av mitt nya dressingroom / walk-in i ett eget inlägg en annan dag… 

Och alltså HUR lyxigt att få en födelsedagspresent i posten från er av er bloggläsare!? Nej men jag blev så otroligt rörd att tårarna kom… Så omtänksamt och snällt och ja, helt fantastiskt så tusen 1000 miljoner T.A.C.K.  Caroline !!!   Jag har inte riktigt ord för hur glad  jag blev då jag hittade ditt fina rosa paket i postlådan så skickar en stor tacksam kram till dig!  (presenten passar perfekt i en av lådorna i min walk in… )

Annars har som sagt helgen mest sett ut så här… Det är såå  super mysigt att ligga inne på J´s fina rum och chilla på morgonen. Och Gizella tyckte också att det var kul att se på Splash. Har du sett det? Jocke Lundells ena Youtube koncept? Vi gillar det!  Sen får ni ursäkta stöket runt TV´n, vårt hem är verkligen inte helt perfekt städat alla gånger, tvärtom, för det lever livet ihop med oss. 

 

Åh vad kul det är att blogga igen efter några dagars paus! It makes me super happy!!!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll fylld av härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NYTT ÅR – NYA MÖJLIGHETER!”

 1. Caroline says:

  Hej Anna-Stina! Det låter som att du haft en toppenfin födelsedag! Så mysigt att ni alla är samlade. Vilket härligt dressingroom du visar en sneak på!
  Vad glad jag blir att du gillade min present! Den lavendelkorgen är en av runt hundra jag pysslar på sommaren på mitt älskade torp Lavendelbo! Världens bästa terapipyssel!
  Ha en fortsatt fin vecka,
  Kram Caroline ❤️

  • Åh där är du ju! Tusen miljoooner TACK igen !!! Det var så otroligt snällt av dig att skicka mig en present. Jag blev så obeskrivligt glad !!! 🙂 Och så fantastiskt att du har gjort presenten själv. Vilket härlig pyssel !

   Önskar dig en magisk fortsättning på veckan! Stor tacksam kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *