NYTT ÅR – NYTT HÅR!?!

Q10-557x640 2

Detta citat hänger inramat på Rapunzel of Sweden´s salonger.

H.a.p.p.y. fredag mina vänner! 

Här vaknade jag av att det ringde på dörren. De som skulle komma och fixa i källaren runt lunch kom redan 07.10 (!) så ja, det blev en flying start! Och jag måste erkänna att det inte känns så festligt att ha folk springande i huset  igen varje dag närmaste månaderna (så var det även hela hösten)…  Men – det är vad som krävs för att källaren ska bli färdig så bara att bita ihop och fokusera på målet = ett super duper fint källarplan med lek/gästrum, fräscht badrum, praktiska förråd & stor garderob!

Och idag är det ju fredag och solen strålar! då kan man ju inte annat än bli på bra humör!  Såååå härligt! Och en annan sak som är otroligt härlig är ju när man känner sig snygg i håret! Åhhh den känslan när man kommer ut från frisörbesöket… Sist jag hade den var när jag hade besökt Rapunzel of Sweden´s otroligt vackra salong i Umeå. Jag var dit för första gången i oktober (tog tåget t&r Luleå – Umeå) och böt ut mina extensions som jag satte i på deras salong i Göreborg. Och efter att ha haft extensions i många år så är jag enormt kräsen på kvaliteten och de jag har (europeiskt hår) är fantastiska.  Jag har testat tejp fästen (då jag hade ett samarbete med Hendrix Hair i Oslo) men det var inget för mig, trivdes inte alls med de och tyckte att de syntes allt för väl. Så – jag har de fästen som hos Rapunzel kallas för nail hair (de är lik de jag tidigare haft från great lengths) och är riktigt nöjd med de!  Nail hair byter man ut varje gång (de med tejp återanvänds) och nu är det HÖG tid för mig att byta ut de jag har så jag sitter här och skriver det här med årets hårkrise deluxe pågående runt mitt huvud. Oh my, jag ser inte ut! (thank god för mössa) så – om inte allt för länge checkar jag in hos Rapunzel igen.  Can´t wait!!! 🙂

12573738_10153297737145796_490850588669948824_n

Salongen i Umeå är hur fräsch som helst!  Stor, luftig och med fantastiskt trevlig personal. Och det här är huvudkontoret till Rapunzel så här sitter “alla” som jobbar med kundservice, webshopen, försäljning, marknadsföring etc.  Orsaken till att de håller till i just Umeå?  Ida, som grundade Rapunzel, kommer därifrån. Men – nu läste jag nyligen att hon sålt företaget (som omsätter för svindlande 140 milj.) så ska bli spännande att se vad hennes nästa prosjekt i livet blir…  Älskar driftiga tjejer! 

12661875_10153297728365796_804247879706384824_n

Åhhhh den där lyxiga egentiden då man sitter där med alla magasiner, något gott att dricka och personal som fixar med håret… I love it! 

11183461_10152794159395796_5400992664228807711_n

Tadaaa!  Till vänster: mitt hår, till höger: mitt hår + nail hair från Rapunzel.  Den här bilden är i och för sig från mitt besök på salongen i Göteborg (blev nåt fel på bilderna vi knipsade i Umeå) men jag körde med helt likt hår & styling i Umeå.  

12573945_10153297806490796_6749079225491529812_n

Dessa underbart härliga människor jobbar på salongen i Göteborg och bilden är från mitt besök där i maj. (om du bor i Oslo området – ta bussen, eller tåget dit, du sparar pengar på det!).

Så – om du planerar att fixa håret och krydda det med extensions så är mitt tips att boka tid hos Rapunzel!  Och, du kan även köpa hår från dem på nett! Jag fick en guidad tour då jag var där och då vi kom till lagret så var det hårprodukter från golv till tak och gissa hur många paket de skickar iväg med hår varje dag? Ca 250-300! Helt galet!  Oj, nu stack källarkillarna iväg på lunch. Då ska jag också passa på att köra ut och fixa lite ärenden. Måste ju köpa både dipp & bubbles. Ha, ha.

Önskar dig en FAB dag!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “NYTT ÅR – NYTT HÅR!?!”

 1. Lisa says:

  Bra inlägg! 🙂 Tröttnar du aldrig på ha extensions och prova något nytt? 🙂

  • gizmolina says:

   Nej, nej, nej, jag tröttnar nog aldrig! Älskar det! 🙂 Däremot är jag ibland sugen på att köra på en kortare variant… men inte utan extensions… !

   Happy weekend Lisa! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *