Nytt favorit-mys-plagg från MyCinnamongirl.

Allmänt


Min nya favorit-mys-tunika hittar du hos MyCinnamongirl.

I kväll inviger jag min nya helt underbart gossiga, sköna &  F I N A tunika från MyCinnamongirl och det känns som att jag inte kommer att flytta ut ur den förren till våren 😉  Johanna har fått en likadan så att vi kan matcha varandra och vi tycker att det är så mysigt med den HÖGA halsen ( love it! ).


Tusen TACK Kari för de FINA kläderna jag & Johanna fick idag. Jag sätter stor pris på vårt trevliga samarbete ! 🙂

Jag är så otroligt imponerad över Karis framgångs-saga. Första gången jag träffade henne så satt hon och sydde alla kläderna själv vid en symaskin på sitt showroom. Idag har hon en nyöppnad koncept-store i Stavanger och hon säljer så mycket kläder att hon har fått hjälp med produktionen så att hon istället kan fokusera på att designa nya fina kollektioner. Jag säger bara : WOW !!! Kari är ett levande bevis på att hårt arbete och en stark tro på sitt koncept skapar framgång ! You go Kari !


Jag försökte få till en fin bild på mig och Johanna för ett kul sammanträffande var att hon hade på sig sin fina prinsesse-tröja från en tidigare kollektion (från MyCinnamongirl) på dagis idag men hjärtat ville absolut inte vara med på bild 😉


Ni kommer kanske ihåg att jag lottade ut en Mor & Dotter tunika från MyCinnamongirl i en tävling här på bloggen för en stund sedan? Häromdagen fick jag ett mejl från den lyckliga vinnaren. Se så fina Sanna och hennes dotter Thisla är ! (Tack så jätte mycket för att jag fick se er i vinsten! Det gjorde mig glad! Kramar! 🙂

Det blev föresten ingen middag ute för oss ikväll så vi har myst hemma istället. Känns mer kul att gå ut en kväll då Johanna är piggare 🙂

 

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Nytt favorit-mys-plagg från MyCinnamongirl.”

 1. Anonymous says:

  Ååh, vilken under tunika!!! Sån får jag nog beställa! Och en likadan (om det finns) eller liknande till min lilla tjej 🙂

 2. Jyoti says:

  Ååh, vilken under tunika!!! Sån får jag nog beställa! Och en likadan (om det finns) eller liknande till min lilla tjej 🙂

 3. Jyoti says:

  Förlåt för dubbelposten! Vet inte vad som hände…

 4. camilla says:

  Å jeg må bare bestille en sånn ser jeg 😉 Du er like fresh som alltid. Blir så glad av å titte inn til deg hver dag og få litt inspirasjon:) Er den tunikaen ment som bare kose kjole/tunika eller kan den brukes til vanlig også? Ha en koselig kveld. Klem

 5. H & J says:

  skapat ny blogg! 🙂

 6. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Den ser bara hur mysig ut som helst. Älskar sådana "såsa-hemma-mys"-plagg. Mer mys åt folket.
  Ska undersöka om min bestämda lilla dotter skulle vilja ha en sådan. Ha en härlig kväll, imorgon är det fredag, igen! Kram och godnatt

 7. Så himla fin o mysig den ser ut på dig!!:)

  En fråga bara när kommer du presentera vinnaren av "How to kiss a frog" vinsten? Eller har jag missat att du gjort de? Kramar till dig vackra kvinna!
  hoppas du får en underbar kväll!:)

 8. Linda says:

  De är ju för underbara. Ska beställa en rosa "Stella" till min yngsta dotter som snart fyller fyra. Lovely!

 9. maria says:

  Undra just om Kari kan skicka till Sverige? Jag blev helt kär i tunikan, och den skulle passa perfekt till mig och dottern! 🙂
  Vilken inspiration att läsa om Kari, det finns verkligen hopp bara man kämpar hårt!
  Äntligen fredag och dags för fredagsmyyyys!<3
  Det är kallt i luleå idag!
  Ha en fantastisk helg, kram Maria

 10. Wenche says:

  Så artig å se bilde av vinnerne:)
  Siden vi ikke vant lurer jeg på om jeg skal bestille til meg og Stina:)
  Fins det noen rabatter nå?
  Klem, Wenche:)

 11. Yvonne says:

  Åh, tunikan ser så härlig ut! Jag är så frusen dessutom bor vi i ett gammalt hus som är svårt att få värme i, så jag kanske ska slå till på en sån.
  Ha det gott!!!
  Kramar…

 12. Josefin says:

  hei hei – lurte på en ting Anne Stina – jeg lurte sånn på om du har en link til kanskje flere bilder fra en leilighet du bla viste bilder fra i et innlegg som du kaldte full av inspirasjon eller noe – her er bildet som spes. intereserer meg: http://gizmolinas.blogg.se/images/2009/iuiu_60436964.jpg
  Ellers må du og dine ha en riktgi fin helg!!!

 13. Anonymous says:

  ÅH. Inspiration! Inte för att jag designar kläder, men man blir inspirerad till att tro på sig själv och sina ideér. Tack för det! 🙂

 14. Helena says:

  Oj! Mitt namn kom visst inte med..! Inte meningen att vara anonym.. Ha ha!

 15. Sanna says:

  Tusen tack och vad glad jag blev att få vara m i din blogg…vad fina ni var i era stor kram söta du

 16. jos says:

  söt tunika! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *