Nytt från “By Malene Birger”!

Allmänt

168397-1547

Den här fina klänningen (tunikan) så jag på butiken "Riddargatan12" när jag var i Stockholm. De hade precis fått in den och den hängde fortfarande i plast vid kassan. Eftersom jag är så svag för rosetter så fångade den genast mitt öga…!

Idag såg jag den igen, på "Høyer", och eftersom jag gått och tänkt på den så fick den följa med mig hem idag så att jag fick prova den i lung och ro. Den är verkligen jätte FIN! men jag är klarar inte helt att bestämma mig för om jag gillar "ballongmodellen"? Så vi får se….

Klänningen är ur "By Malene Birgers" festkollektion som innehåller hur många fina klänningar som helst.  Så om du är på jakt efter en party klänning inför årets julfester så är mitt tips att du tar en titt på den här kollektionen! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Nytt från “By Malene Birger”!”

  1. Elin says:

    VÄLDIGT snygg! Det där med “ballong” är nog något man kan vänja sig vid, tror du inte? ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *