Nytt Kamille Mor & Barn ute nu!

Allmänt


Kamille Mor & Barn nr.3. Min intro-sida till modesidorna där jag valt ut mina personliga favoriter. Bilden på mig & Johanna fotograferades i mitten av juli och J var super duktig, bilden var fixad på typ 5 min 🙂

I måndags gjorde ett nytt nr av Kamille Mor & Barn entré i tidningshyllorna runt omkring i hela Norge och som vanligt så har jag stylat en hel del shop sidor (kläder & barnrumsinteriör) så missa inte det! 🙂

Tyvärr så finns ju inte magasinet i Sverige MEN! Kamille Mor & Barn finns på nett nu! 🙂 (inte i full skala, men ändå..) så nu kan ni som bor i Sverige surfa in hos Kamille och där klickar ni er vidare till Kamille Mor & Barn.


Ute i butik nu! (tjejen på coveret är en känd tv-profil i Norge. En “väder-flicka”).

Just nu sitter jag och jobbar med nästa nr som kommer ut i slutet av november och där har vi så klart tema JUL så mitt kontor fylls i dagarnan upp av finaste julpytet & finaste jul-kläderna. Ho, ho ! 😉

P.S jag efterlyser dig som vann ett ex av förra nr av Kamille Mor & Barn på bloggen. Blir glad om du mejlar mig! gizmolinas@hotmail.com

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Nytt Kamille Mor & Barn ute nu!”

 1. Josefine says:

  ÅÅÅ vilken fin BILD på er två! Grattis med nytt magasin i hyllorna – det går nog åt ganska snabbt 😉

  KRAM!

 2. Vad fina ni är! 🙂 Kram

 3. MARIAHS says:

  Fikk det i hus igår og det var topp! GOOD JOB:)
  Dere var herlige,masse fint..TAKK

 4. Hei du!!
  Kjøpte bladet isted,har kost meg med det og kaffe på fridagen min. Masse koselig lesing selv for meg med litt større barn…flink du er!
  klem fra Anette♥

 5. Martina says:

  Hejsan!!!

  Vilken fin blogg du har!!

  Jag har en blogg där jag säljer min handgjorda smycken. Skulle bli super glad om du ville gå in och kolla 🙂
  Kanske kommentera eller beställa något!!

  Tack.

  Mvh// Martina

 6. Eva says:

  Lykke! Skal til Stockholm om et par uker! Skal dit to dager og en natt, bor midt i byen. Har noen tips til hvor vi bør spise? Hva vi bør gjøre? Hva vi bør se? Kjøpe? Og hva vi IKKE bør se, gjøre, kjøpe eller spise?
  Kanskje jeg skulle ta med meg en bunke av siste nr av Kamille til dere som bor der?

 7. Anna-Lena says:

  Fick det i posten idag- är Kamille-abonnent så jag fick tillbud att köra det! Jättefin bild på er och jättefina stylingar av ig Anna-Stina! 😀 Kramar

 8. helt okej blogg du har styrt upp.
  Du kanske är rätt person att fråga.
  Vad borde jag fixa till min födelsedagsfest
  för att den ska bli bättre en dom tidigare jag har
  haft. och bättre en dom som mina vänner har haft?
  någon ide så vore jag glad 😛

  tja!

 9. K says:

  Roligt med tips på bra mammatidningar – det finns så få.

 10. Madeleine says:

  Vilken otroligt fin bild på dig och Johanna. Du klär verkligen i färgen på Odd Molly klänningen:)

  Sköt om er. KRAM

 11. Tusen miljoooner TACK för alla positiv feedback! You make me HAPPY!!! 🙂

  Eva-
  Butiker: NK, Sprall (om du har barn), Koffert, Mathilde, Riddargatan 12. Restauranger: Sturehof, Grodan, Grill, Teatergrillen. Bar: Hotel Anglais, Story Hotel. ENJOY Stockholm !

  KRAMAR till er alla! 🙂

 12. christina says:

  hej det är så roligt att följa dig i din underbara blogg,,ser fram emot och få läsa mor och barn då min man har börjat jobba i norge så nu kan ja få tag i tidningen ha det så bra mvh christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *