“Nytt” köksfönster & ett “tips”!

Allmänt

168397-1111
Kolla in de snygga byggställningarna som skymtar utanför fönstret…! 😉

Vårat köksfönster har varit ett KAOS. Där har det stått saker som jag inte har vetat var jag ska ställa? och t.o.m. Guccis mat har stått där. Det blev bara värre och värre ju längre detta hemska fasadarbete har hållit på och eftersom det har varit TJOCK plast fastspikat för fönstren så har ju ändå ingen sett nåt..

Men! nu ljusnar det för plasten är borta och snart är förhoppningsvis även byggställningarna & nätet borta så nu var det hög tid att göra fint i fönstret! Så idag var jag och sessan och shoppade de fina olivträd ni ser på bilden 🙂

Jag ÄLSKAR olivträd, tycker att de är sååå fina. Sedan tidigare har jag 2 stora träd i vardagsrummet och eftersom jag gillar att ha en "röd tråd" i hemmet så blev det perfekt med 2 mindre  i köket 🙂

Om du ska köpa nya växter hem så är mitt bästa tips: Olivträd! 🙂

P.S köpte de cremefärgade krukorna också. Shoppade allt på blomsterbutiken i Bogstadveien.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to ““Nytt” köksfönster & ett “tips”!”

 1. …skulle ju gå och lägga mig, men så såg jag att du hade bloggat om MIN växt, olivträdet!;-)Yes, vi har oxå ett träd i vårt vardagsrum, i en jättestor glaserad kruka som jag älskar. Och vid stammen har jag lagt stenar och snäckor från våra resor till Gotland, Österlen, Grekland och Thailand. Gissa vem som ääälskar att peta bland dem…mm..yes, HON!

 2. Princess Jessica says:

  Sötaste vän !
  Olivträd är ju helt underbara. JÄTTEFINT !!
  Blir också sugen på att förgylla 2 av köksfönstren (har 6 stk !) med sånna. Måste ut och titta om det finns i denna lilla stad imorgon 🙂
  Kramis 🙂

 3. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Jag är hopplöst dålig på att surfa runt på andra bloggar men! jag var precis, för första gången, inne på din blogg och skrev då ett långt meddelande till dig men jag tror inte det blev publicerat?? Kan du se om du fått det? Jag såg att vi har super lik smak och det att du också älskar Thailand gör ju att vi har “massor att prata om”! KUL! 🙂 Så härligt att du också har ett olivträd, de är ju SÅ fina! 🙂 jag kan se din lilla sötis framför mig som plockar i stenarna *ha,ha* 🙂 Du får krya på dig så hoppas jag att vi “ses” snart igen. *Kram* 🙂
  Princess Jessica-
  Har du 6 köksfönster??? Oh my! snacka om dyrt om du ska shoppa 2 till varje.. 12 olivträd * X kr.. hmm.. 😉
  Låter därför KLOKT att köra på ett av fönstren bara.! Eller du, satsa på ETT större i stället, som står på golvet! det är ju också hur fint som helst! 🙂 Jag tänker så mycket på dig sötaste vännen min och önskar såååå att vi kunde ses och ha en riktig “tjej kväll” med vin & girltalk, tror både du och jag hade mått bra av det just nu 🙂 Sköt om dig underbaraste du! *Kramar* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *