NYTT PÅ TERRASSEN.

18623639_10154480899890796_5952914943751305958_o

It´s a work in progress…!

Vi girls har precis kört 2 svängar för att hämta hem nya stolar till terrassen, de jag nämnde att jag sett på morgon…  Och nu håller jag på att testa om jag ska behålla de eller inte…? så – har slängt ut lite kuddar + dynor och blommor… Så – nu får ni gärna tycka till!  Är stolarna keepers eller? what you think? Hittade de hos Jysk och de var nedsatta till bara 1000 kr / styck, så jag fick 6 stolar till priset av 1,5 av de jag egentligen ville ha på nett. Pengar sparade! Hurra!!! Och  kuddarna + pläden med tassels köpte jag i Oslo, känns så kul med nytt där ute i år eftersom de gamla kuddarna blivit så solblekta. Och bordet, det är det vi hade sen tidigare, ställde dit det bara för att ha något att testa med men inte omöjligt att det blir det vi kör på i sommar (en shopping i taget..) fast då med duk på (den ligger i tvättmaskin).

Nu kommer snart min snälla bror och hämtar oss för vi ska på middag hemma hos mamma & Hans och jag har en Zara delivery att öppna. Den kom nyss på dörren. Älskar deras blixsnabba leveranser!

Önskar dig en festlig kväll! 🙂

Uppdatering lördag kl.15.30: Tusen miljoner T.A.C.K. för all feedback jag fått både här och på instagram! sätter enormt stor pris på det!  som det känns nu så kommer stolarna absolut att bli. Ju mer jag ser på dem desto mer gillar jag dem. 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “NYTT PÅ TERRASSEN.”

 1. Hanna says:

  Så himla fint!! Sjävklart ska ni ha de stolarna!! Blev ju så ombonat och trevligt. Jag hade då gärna ätit middag där

 2. Katarina says:

  Absolut behålla!

 3. Camilla says:

  Keepers, absolut!

 4. Caroline says:

  Behålla! Krypa-upp-i-stolar är alltid keepers!

 5. Evelina says:

  Så snygga!! Behålla! Kan vi få se hur källaren blev efter renoveringen?

 6. Tokmycket folk på Zara

 7. Oj min kommentar publicerades innan jag hunnit skriva allt.
  Skulle säga att det var tokmycket folk i alla Zarabutiker i Sthlm idag.
  Fick tag på fina kimonon du visade i tidigare inlägg.
  Babykläder till nya barn-barnet på Livly.
  Afternoon tea på Diplomat med champagne helt fantastiskt tyckte vi och svärmor.
  Henns Morsdags-present.
  Trevlig helg önskar Titti

 8. Yvonne says:

  Supersnygga, precis dom har jag kikat på till vår balkong, naturligtvis behålla…. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *