Ö.G.O.N.B.R.Y.N.

Allmänt

10928857_10152586146100796_3022619904469901796_n

Mr.øyebryn.  Fred Hamelten. Han har mängder av celebs på sin kundelista och den pincett som han håller i handen (och som vunnit flera priser för sin unika design) säljs idag i 300 butiker runt omkring i Norge.

Jag är k.a.t.a.s.t.r.o.f. dålig på att ta hand om mina ögonbryn. Fixar inte att plocka dem med pinsett (huuuur gör man?), kan absolut inte färga dem själv (skulle aldrig våga mig på något sånt expriment) och ja, jag bryr mig helt enkelt inte om dem alls mellan de gånger jag besöker Fred så gissa om dagens besök hos honom var efterlängtat! Oh my!  Kan inte ens minnas sist jag var där? Måste ha varit i somras? (help!).

Och denna mann är verkligen i en klass för sig! Han är bara fantastisk! och blir alltid på världens bästa humör när jag träffat honom så,  om du inte har varit till honom någon gång så kan jag varmt rekommendera dig att boka time men gissa när han har nästa lediga tid? 2018 !  Jo, det är sant, så poppis är han. Men det är klart att han ibland har lediga timmar så testa och boka! jag lovar att det är värt det.  Hans salong är föresten inne hos Jan Thomas här i Parkveien (nästan granne med mig).

10929938_10152586140155796_129044600045651202_n 2

Så här såg jag ute före & efter . Herregud vilken skillnad det gör med färg på brynen! Men Johanna tyckte att brynen fick mig att se  sträng ut då jag hämtade henne på skolan. Ha, ha. Barn alltså…  (man är ju alltid röd efter fix + att färgen lägger sig efter 1-2 dagar).

Johanna ville bli hämtad tidigt idag så vi har redan hunnit äta pannkakor och nu ska jag ta och gå igenom läxorna som J tydligen blev färdig med på dagens läxhjälp. Har era barn läxhjälp i skolan? Det är en bra sak tycker jag! för oftast har hon i alla fall gjort hälften klart där.  (de har det 2 dagar / veckan). Sen har jag planer om att komma mig iväg till IKEA när rusningstrafiken avtagit… men vi får väl se hur det går med den saken…kan hända jag hoppar i myskläderna och kickar igång eld i öppna spisen istället… Eller nej, jag har ju alla magasiner att ta tag i, det hade jag helt förträngt… måste försöka få bort dem innan fredagsmyset kickat igång i morgon. Wish me luck! 😉

Önskar dig en härlig kväll!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Ö.G.O.N.B.R.Y.N.”

 1. Lena says:

  Snygging!!
  Här vräker snön ner… JIPPI!!!!! snart dags att spänna för skidorna kanske 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för komplimangen Lena! Nu blev jag glad! 🙂 Här har också snön vräkt ner idag men jag är rädd för att den mest blev till slask… Håller tummarna för att du snart kan åka skidor!

   Njut kvällen! Det är något magiskt med torsdagar tycker jag… Kram!

 2. Titti says:

  Vi har inte läxhjälp – något vi borde ha. Många barn kommer från annat ursprung och föräldrar med inte så bra kunskaper i svenska. Det betyder att de barnen inte får samma hjälp som hemma. Och de barn med sociala problem hemma kanske har föräldrar som inte bryr sig. Fram för läxhjälp!

 3. Christine says:

  Hej!!
  Alltid såå mysigt att titta in här❤️
  På mina barns skola har de läxhjälp en dag i veckan! Super bra!
  Jag är alltid ledig på fredagar! Städa, fixa, handla!! Innan barnen kommer från skolan! Sen är det mys som gäller!
  Önskar er en toppen helg!

  • Men åh så glad jag blir när du skriver att det är mysigt att titta in här Christine! Tusen 1000 tack! 🙂 Och så underbart med ledig fredag! Jag önskar dig och familjen ett fantastiskt fredagsmys och en helg fylld av lyckliga stunder!

   Njut kvällen! Kram!

 4. L says:

  Funderar på att köpa en MacBook Air. Är du nöjd med din? Saknar du att kunna stoppa in en CD-skiva? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *