HAPPY NEW MONTH!

12039545_10153104761605796_7010950550770936602_n

Morgonens DIY… man kan använda bokstavskex till mycket.

Gooodmorgon världen finaste bloggläsare! 

Åh så tacksam jag är över att jag har dig!  Som igår tex då jag verkligen inte var i topp form, då skriver ni så peppande, fina & uppmuntrande kommentarer till mig och det värmer mitt hjärta mer än du kan tro! Så, tusen miljoner T.A.C.K.! You make me very, very happy!!!

Idag är det en ny dag & ny månad med nya möjligheter som välkomnar oss! Och oktober har blivit en av mina favorit månader p.g.a. halloween. Denna högtid som vuxit sig galet stor senaste åren och jag gillar det för vi behöver verkligen något kul som lyser upp i höstmörkret innan vi kickar igång julen (på tal om julen så är den i full gång hos butiken Rusta! och häromdagen köpte jag årets 1:a julmust!).  Och förra året beställde jag världens coolaste Super girl dräkt till Johanna från USA för här hemma tycker jag att det mest säljs såååå fula klä-ut-sig dräkter i butikerna (jadå, det finns så klart undantag, men det mesta är bad taste om du frågar mig) så om du är ute efter en lite finare halloween kostym till kidsen så är mitt tips att du besöker den HÄR butiken. Eller, varför inte glittra som en discoboll?  Det är bara fantasin som sätter gränser… och tänk utanför häxa/monster boxen för man måste inte se hemsk ut, poängen är ju att man klär ut sig! 🙂

DiscoBallHalloween51

U.n.d.e.r.b.a.r. dräkt! som du kan göra själv med hjälp av ballong / tidningspapper och silvrigt papper…  (bilden hittade jag på nett).

Oktober är ju dessutom en rosa månad då man uppmärksammar bröstcancer men mer om det i ett eget inlägg senare.  Men! dagens tips är att de säljer r.o.s.a. sopsäckar hos Clas Ohlson där intäkterna går till forskningen och alltså hur mycket festligare är det inte att köra sopor till tippen med rosa säckar?! Jag ska åka dit och köpa fler så att jag aldrig mer behöver se en svart sopsäck här i Casa Gizmolina! 😉

Jag önskar dig en magisk månad fylld av feelgood, festligheter, inspiration, kreativitet, positiv energi, glädje & lyckliga stunder! Och du, kom ihåg att det är bättre att vara den som ler än den som inte ler tillbaka… !

P.S kommer du ihåg den countdown kalendern till halloween som jag gjorde förra året? den är så klart också dagens tips! du hittar den i det HÄR blogginlägget från mitt arkiv

 Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY NEW MONTH!”

 1. Titti says:

  Har rosa små soppåsar både här hemma o i Thailand.
  Ska definitivt köpa stora också, där finns även de små.
  Tack för tipset.
  Oktober är väl lite av min månad då jag har födelsedag snart.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, jag såg att de hade små också! Ska köpa de när jag åker dit och shoppar fler stora för man kan aldrig ha för mycket rosa… ! 🙂 Och så kul att du fyller år snart! Då är detta en xtra festlig månad för dig!

   Önskar dig en riktigt fin start på oktober! Kram!

 2. Cessan says:

  Åh jag kan ju bara hålla med dig! Allt behöver ju verkligen inte vara hemskt och läskigt inför Halloween! Klickade in på underbara Pottery Barn och japp en liten kissekatt ska minsann min lilla treåring få lov att vara i år! Min stora tjej vill vara Hello Hi med sina vänner 🙂 Himla fina utklädningskläder finns även hos svenska företaget Den Goda Fen! Lovely!! http://www.goda-fen.se

  Japp rosa sopsäckar ska det minsann få bli!

  Fin dag till dig! ❤️

 3. Pia says:

  Ser att du redan fått en rekommendation på företaget den Goda Fen hade tänkt att rekommendera dem. Stöd svenska kvinnliga företagare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *