O.T.U.R.S.H.E.L.G.

Allmänt

funny-everything-happens-for-a-reason-quotes-pictures-pics-images

Kära bloggvänner! 

Vilken jäkla oturshelg helg jag har haft!  Först upptäckte jag att jag tappat en diamant i fredags och sen var jag med om en liten olycka igår eftermiddag och sedan då har jag legat på sjeslongen och inte klarat att röra mig. Eller ja, till slut var jag ju tvungen att ta mig till toaletten…. men o.n.t. har jag… är helt out of order…. Shit alltså.

Ska berätta mer så fort som jag fått darlingen i säng & sett Solsidan på play.

Uppdatering måndag kl.15.15:

Sorry, jag blev aldrig färdig med inlägget i söndags så hög tid att berätta vad som egentligen hänt nu.   Först det med diamanten: vi var på basket i fredags jag och mina J och då vi står i restaurangen och ska beställa mat (det är perfekt att äta där före matchstart) så upptäcker jag att diamanten är borta från min ena ring, den första diamantringen jag fick av min pappa (därför xtra värdefull för mig). Jag höll på att svimma! och sa till JIG att jag måste hem a.s.a.p. med hopp om att hitta stenen någonstans men samtidigt så insåg jag ju att det vore som att leta efter en nål i en höstack.  Så sätter jag ner handen i fickan på jackan och där ligger den! Vad är oddsen att det händer liksom?!? Herregud vilken T.U.R. jag hade!!!

Så, olyckan. I lördags då jag sitter och ska fixa mitt hår så brinner min hårtork upp (help!) så – jag tar en cykeltur in till city för att shoppa en ny och då jag ändå var där inne i elbutiken så passade jag på att spana in alla fina julsaker så, plötsligt gick jag därifrån med inte bara en hårtork utan även en adventsljusstake. Och det var ingen liten kartong / eske den var i så t.o.m. personalen bak kassan tittade lite undrade på mig då jag sa att jag skulle ta den på cykeln. Lycka till liksom! sa hans blick…  Men jag är ju inte den som ser hinder så – hängde påsen på styret och cyklade iväg…   Allt gick bra till att börja med men sen fastnar jag plötsligt med foten i påsjäveln (ursäkta språket) och faller handlöst av cykeln. Landar på höger sida, tar emot med armbågen och kraschar höften rakt i asfalten.   AJ!!!  Plötsligt står det massa folk runt mig och en otroligt omtänksam dam blir kvar till jag kommit mig upp och hon erbjuder sig t.o.m. att köra mig hem. Sååå snällt. (tusen miljoner TACK till dig om du läser detta. jag borde tagit ditt namn / nr så jag kunnat tacka dig). Men jag tänker så klart att jag klarar mig bra själv så jag försöker först cykla igen men fick ge upp den tanken direkt…  då ser jag en taxi stå en bit fram och hade sån att hon hade ett cykelställ så att jag fick med mig min fina rosa Skeppshult.   Sen kom mina J hem strax efter mig och vi har sån tur att vi har grannar som är läkare så JIG springer över till dem och sen är K världens snällaste och kommer och checkar min arm + ben.  Inget var brutet (thank god!) men han hämtade ett bandage och lindade om låret samtidigt som JIG körde iväg och köpte en påse med isbitar.  Oh my, allt ska man tydligen vara med om!

Så, note to self: häng i.n.t.e. för stora påsar på cykelstyret!  och – gå och lämna in dimantringarna 1 gång / år så att de får spänna “klorna”.

12219352_10153171666660796_5200944255779734219_n

Igår strax efter olyckan… Aj, aj….!

12122832_10153170268840796_3347078736515299768_n

….min utsikt sedan runt kl.16 igår…

12249912_10153171668125796_2545590197874468861_n-1

Och det var den här fina ljusstakens FEL!  om jag inte hängt påsen den var i på styret på cykeln så hade olyckan aldrig hänt….!  Men, jag är trots allt glad jag köpte den, tycker att den är riktigt, riktigt fin.  Och kul med adventsljusstake igen! har inte haft en sån på typ 20 år tror jag? har bara kört med stjärnor….

Önskar dig en super soft & mysig kväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “O.T.U.R.S.H.E.L.G.”

 1. Karolina says:

  Ååå nej! Vet precis hur det kan kännas!! Föll också av cykeln precis på en isfläck i första halkan för fyra år sen. Bäckenfraktur blev det för mig. Men jisses vilken tur jag hade ändå. För jag hade ingen hjälm. Ha det så bra du kan, o hoppas på snabb läkning. Kram Karolina M

 2. Line says:

  God bedring<3

 3. Mi says:

  Men aj vad jobbigt! Kanske ger det dig en tankeställare att börja med cykelhjälm för det kunde vara huvudet du slagit i. Och tänk på din dotter de gör som vi vuxna och inte som vi säger, så .

  Tänk på att man inte skall vila sig i form utan försök få hjälp av en sjukgymnast så du kan stärka upp dig och behövs det försök få det röntgat.

 4. Maria says:

  Trist! Kämpa på i eländet! Efter regn kommer solsken eller åtminstone vit snö som lyset upp : )))

 5. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Men FY vilken jäkla otur! Och vilken tur att du hittade diamanten! Men oj, jag kan inte låta bli att skratta lite åt ditt uttryck “påsjäveln”. Det kom lite oväntat från dig och då blev det kul i huvudet på mig 😉
  Jag klantade mig också förra veckan. Först halkade jag på mina ryggsäckar i trappan och har DET blåmärket på rumpan. Och sedan la jag ett lock på en vaaaarm platta med fingertopparna ner… Aj!
  Men du, inget ont som inte har något gott med sig, även fast jag inte vet vad det är riktigt än 😉
  KRAM finaste du

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *