O.N.S.D.A.G.S.P.E.P.P.

tumblr_nphev7lSGD1tc6t9co1_500

Moooorning sweeties! 

Eftersom jag visste att:  1. J skulle vara hemma från skolan idag (hon är verkligen super förkyld…), 2. källarfolket har en paus med återställandet så de skulle inte dyka på morgon,  så – valde jag att inte ställa väckarklockan! Åhhh den lyxen!  Men, J har vaknat flera gånger, senast strax efter kl.06, men hon lyckades (thank god) somna om och nu sover hon fortsatt (igår sov hon till kl.12). Det är i.n.t.e. ofta jag har möjlighet att sova längre än till kl.07 på vardagarna så ja, detta var härligt! (sov till 08) Också är det ju lill-lördag idag, bara en sån sak!

Sen en helt annan sak: ni som har bra koll på det mesta… VAR hittar jag en l.j.u.s.r.o.s.a., klädd, sänggavel som är färdig? (jag vet att det är enkelt att göra en själv men tänkte inte göra det)  Finns det? Jag har googlat som en tok och de enda som dyker upp är den från Kid´s Koncept + en från Jotex, men de vill jag inte ha.  Så, om någon känner till en ready-to-order ljusrosa sänggavel som är 90 cm bred (!) så blir jag super happy om du tipsar mig! Tusen 1000 t.a.c.k.!!! 🙂

fiesta530

Ögongodis…!  Älskar färgmixen, alla pom-pom´s, festkänslan…!  Fiesta! 

 Nej men lite onsdagspepp på det kanske?

Om du sitter där och funderar på om din idé är genomförbar? Tänk då på hon som jag åkte och gjorde mina vippe extensions hos. Hon håller till in the middle of nowhere (på riktigt!), vi snackar långt ute på landet, i skogen, där det bor hur lite folk som helst (det tar ca 40 min att köra dit från Luleå, nästa stad som är nära är lilla Piteå) och hon är fullbokad (!) av kunder som vill göra ögonfransförlängning. Jag är övertygad om att de fanns de som tvivlade på hennes idé (med tanke på den extremt begränsade kundkretsen) men hon körde och ja, i mina ögon är hon ett levande bevis på att allt är möjligt…!

Önskar dig en inspirerande dag och kom i håg: håll fokus på idag och blicka framåt, för det är det som ligger framför oss som vi kan påverka, det som har hänt är historia…!   You goooo girl! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “O.N.S.D.A.G.S.P.E.P.P.”

 1. Camilla says:

  Har sett en ljusrosa sänggavel på jotex.se

  • gizmolina says:

   Åh ja den har jag sett! det glömde jag skriva, ska uppdatera inlägget. Den är helt rätt färg, men jag gillar inte stilen på den. Vill ha med knappar eller nitar eller ja, lite mer “finess”… Tack ändå för tipset Camilla! 🙂

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 2. Kristin says:

  Har du sett denne?

  http://bemz.com

  Her finner du trekk til en hel haug av IKEAprodukter.
  Søk etter stocksund eller Karlanda. Men de har ikke knapper da…

  • gizmolina says:

   Jag har varit inne hos dem flera gånger, deras koncept är briljant! 🙂 Men, jag har inte sett att de har överdrag till IKEA´s säng-gavlar?! Så det ska jag omgående checka! Tusen tack för tipset Kristin! 🙂

   Önskar dig en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Klem!

 3. Lena says:

  Oh, din fina positiva blogg fylld med glädje. Varje gång jag går in här och läser blir jag på gott humör!!!
  Och du… i går var det jag som önskade att snöflingorna singlade ner hos mig och vet du,… idag snöar det för fullt här. Tjohoo !!
  Önskar dig en fortsatt trevlig dag 🙂

  • gizmolina says:

   Men åhhh så glad du gjorde mig nu Lena! Tusen miljoner TACK för helt magisk feedback & fantastisk pepp! You made my day!!! 🙂 Och så underbart att du fått den snö du önskade! det var du värd!

   N.j.u.t. snöflingorna, dagen & livet! Kram!

 4. Petra says:

  Hoppas du hittar den rosa sänggveln:) så fint.kramar

 5. Yvonne says:

  Hej Gizmolina, ett litet tips trendrum.se dom har gavlar i olika utföranden båda med knappar eller nitar och färgvalet är stort finns en puderrosa färg. Sofia köpte (många år sedan) en gavel från Dux på Wika möbler, där man kunde välja färg på tyget wish you luck…

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tips Yvonne! Jag har varit inne hos Trendrum flera gånger, och de har en super fin grå med guldnitar, exakt en sån skulle jag vilja ha i ljusrosa (vilket de har!) , men – de har så lång leveranstid… 8 veckor… Jag skulle vilja ha en NU! 🙂 Men, hittar jag ingen annan så blir det nog att vänta… Och Wika möbler ska besökas igen! Tycker att de har otroligt mycket fint där.

   Önskar dig en riktigt fin dag! Härligt att det blivit lite varmare! Kram! 🙂

 6. Therese says:

  i mitt tycke lite väl dyrt men kolla här
  https://instagram.com/p/BBmmGJxMQvJ/
  Cubeliebyrose
  Många val men risk att ni inte är helt överens kanske då jag misstänker att den är till Johanna 😉 alla dessa vaaaal i livet 😛

  • Ha, ha. Exakt, den har Johanna växt ifrån! 😉 Så jakten fortsätter och inte helt omöjligt att det slutar med att jag gör en egen trots allt…. !

   Önskar dig en riktigt härlig kväll Therese! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *