O.N.S.D.A.G.

1012050_10153371967860796_69115929735578117_n

Dagens reminder: ta tillvara dagen.

Moooorning girls! 

Sjukstuga dag 3 här men – idag är Johanna pigg & glad och hon dansar faktiskt runt här just nu (hon spelar in videos till en app hon blev tipsa om av vänner i Oslo,musical.ly,  hur kul som helst) efter att ha sovit till kl.09. Så en sista dag hemma för att komma helt i form så är hon klar för skola sen i morgon och s.o.m. hon längtar! för det är i.n.t.e. kul att vara sjuk.

Jag sov faktiskt till 09 jag också så när inlägget är postat ska jag sladda förbi tvättstugan nere i källaren innan jag hoppar i duschen och sen, sen ska jag verkligen ta tillvara den här sista-hemma-dagen med Johanna.  Hon ska få vila så mycket som möjligt för att samla krafter igen och själv ska jag fortsätta att fixa uppe på hennes sovrum + lekrum (har fått gjort såååå mycket dessa dagar då J velat att jag ska vara uppe med henne hela tiden).  Också måste Skalmans hem rengöras, alltså hjälp vilket prosjekt det är att ha ett akvarium…. (oh my). Undrar om det finns någon som jobbar som akvarierengörare? alltså en person som reser runt till sånna som oss och rengör akvarium? I så fall bokar jag tid direkt! Ha,ha. för det är inte speciellt festlig alltså…  Tror faktiskt att jag tar och byter ut alla stenar etc. idag så att det blir en fresh new start!  Det är det som är så härligt, att varje dag ger oss en möjlighet till en ny-start i livet på alla plan! 🙂

12512358_10153364186375796_1333001546164213257_n

Mitt älskade lilla hjärta som har blivit stora tjejen. (bild från i fredags utanför vårt nya Oslo hem).

Nej, nu ska jag sätta fart här. Och du, det har snöat non-stop sedan vi kom hem igen i söndags så här är fortsatt full vinter och igår såg jag att de var ute och plogade (!) isvägarna. Vi har inte kommit oss ut dit något ännu men vårvintern är ju lång här uppe så vi har gott om tid.

Njut din dag min kära bloggvän! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Pia says:

  Härligt att dottern mår bättre/bra ! Och så skönt att du inte är uppbokad utan kan låta henne bli frisk i lugn takt, det är lyx i dagens samhälle.
  Hoppas din dag var bra och fortsätter vara det !

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Pia! 🙂 Ja, det är verkligen otroligt härligt att hon frisknat till! så, i morgon är vi tillbaka i vardagen igen.

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 2. Hej! Jag är en ny bloggläsare och vill bara lämna en liten kommentar 🙂 Abdra gången jag är in och jag tycker väldigt bra om din fina blogg. Hittade dig via bloggportalen när jag sökte på bloggar i Luleå så nu blev jag nyfiken på om du kommer från Luleå? Kram på dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *