O.N.S.D.A.G.

Allmänt

12924534_10153439549320796_8166600501843358408_n

Här i norr behövs inga solbriller idag för guess what: det snöar! (eller ja, snöblandatregn för att vara helt korrekt). Den vårliga notatboken hittade jag hos Søstrene Grene och min glittriga Swarovski penna är alltid med mig…  (älskar by the way det rosa coveret på danska Costume).

Darlings, darlings…! 

Att pendla mellan att vara mitt i en storstadspuls till att landa här där det är helt tyst & stilla är en stor omställning och jag behöver alltid lite tid att acklimatisera mig för… I´m a city girl you know…  Men hur som helst – det där kylskåpet som stått öppet och skulle tömmas satte igång värsta städ-prosjektet på mig i går så innan dagen var slut så hade jag skurat ur båda kylskåpen (så sjukt skönt att ha det gjort), tömt / rensat & torkat ur skafferiet (ut med det gamla, in med det nya…), kastat alla påskblomster (blev en full rosa sopsäck…), köpt nya vårliga blommor (dagens tips: de har -50% rabatt på alla gröna växter hos Blomster Landet), möblerat om bland alla blommor / flyttat runt växter mellan rummen (kör endast vita orkidés i stua nu igen, blev ljust & fräscht!)  , torkat av alla fönsterbräder, startat några tvättmaskiner + hängt tvätt, tömt resväskorna och konstaterat att jag önskar ett nytt soffbord, nya lampor, fler mattor osv..   Att byta miljö kickar verkligen igång både kreativiteten & inspirationen! Så…

…tror jag ska sladda förbi ett par möbelbutiker nu innan jag ska hämta J. Och sen måååååste jag ta tag i källaren och bestämma mig för hur badrummet ska se ut. Jag har aldrig varit med om en värre beslutsångest…. K.a.t.a.s.t.r.o.f.! så – skärpning gäller. 😉

12928261_10153450993890796_2358267038704438509_n

Alltså hur fint?  Looooove it!!! och plötsligt känns grått kakel fräscht för att få kontrasten mot vita handdukar. Gaaaahhh… alla dessa beslut!  Det jag vet är i alla fall att vi ska gå för guld, vitt och kakel halva väggen och sen tapet. Eller ja, det tror jag i alla fall… Vi får väl se…

blogg-gardin-8

Och gardiner i stil med dessa önskar jag mig till sovrummet… åh så fantastiskt vackert! och tyg / stoff gör så mycket till ett rum, det dämpar ljud och skapar ett varmt intryck. Också ser det lyxigt ut med längder som ligger på golvet så som dessa gör…

Nej, skor på and off I go…!

Önskar dig en magisk lill-lördag fylld av festliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Cecilie says:

  Spar på blomsterløkene og plant de i Hagen til høsten, så får du masse fine påskeliljer i Hagen neste vår ..

  • gizmolina says:

   Åh det var precis det min pappa sa också…. Men det blev tyvärr inte så denna gång för de är redan på tippen… Nästa år får jag testa! 🙂 Tusen tack för tipset Cecilie!

   Önskar dig en riktigt fin kväll fylld av lyckliga stunder! Klem!

 2. Camilla says:

  Visst blir man SÅÅÅ sugen att göra om efter nyår när man plockat bort Julen och framförallt nu inför våren…Vad kul att få se en bild med min nyuppsatta tapet bland dina bilder! Den blommiga från Designers Guild har vi som fond i vårt sovrum numera. Love it!! Det kommer blir kanonfint ert nya badrum, du har ju känslan för att få till det riktigt bra. Kram C

 3. Eva says:

  Vill bara tipsa om Möbellind i Boden, alltså Mio Möbler. De har stort och bra utbud på både möbler och inredning. När jag ändå är igång kan jag också tipsa om inredningsbutikerna Hemma hos Molly, Bobutiken, Önska, Interflora (en fin blombutik) och Gilla också dessa i Boden. Speciellt Hemma hos Molly 🙂 Förstår om man inte åker till Boden så ofta om man inte har något ärende dit men dessa butiker är verkligen värda ett besök. Må så gott/ Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *