O.N.S.D.A.G.

img_9146

Dagens reminder: Lev i nuet och fånga de lyckliga ögonblicken.

Goooodmorgon sweeties! 

Efter den lilla storm som pågick här inne efter att jag bloggat Johannas kalas så märkte jag att jag helt enkelt behövde en liten paus…. och det fick jag i helgen då vi var i mitt älskade Oslo och firade min födelsedag så – nu är jag tillbaka fylld av underbart härlig energi och blogg glädje!

Och oj, nu ringde skolsköterskan från J´s skola. DEN stressen då man får ett sånt samtal… tänkte direkt att det hänt henne något (hemska tanke) men hon hade varit där på besök helt självmant för att få checkat synen eftersom hon är lite ljuskänslig ibland. Söta hjärtat… hon har verkligen saken i egna händer. Hur som helst – sköterskan rekommenderade mig att boka en tid hos en optiker så, det ska jag självklart göra.  Livet med barn alltså… Denna ständiga oro för att något hemskt ska hända dem, den får vi leva med hela livet.  Så, var var jag? Jo, Oslo! vi var ju där hela helgen, reste dit torsdag eftermiddag och hem igen måndag och vi har verkligen haft de BÄSTA dagarna! Åhhhh som jag älskar att vara där! Oslo fyller mig med energi, inspiration och glädje och att resa dit ca en gång i månaden passar mig helt perfekt. 🙂

14355786_10153811530070796_7514639508525121648_n

Söndag runt kl.11.30. Oslo bjöd på ett f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. sommarväder så vi tog en walk (vi bor precis bak slottet) ner till Aker Brygge & Tjuvholmen sammen med bästa vänner.  Jag hade på mig byxor Zara, bluse Ganni och de enda skor jag fortsatt får på mig p.g.a. foten: Birkenstock. Johanna har på sig topp från Lindex, kofta + shorts H&M och skor Unisa.

Nu höll jag på att skriva att jag ska lasta ner bilder från helgen och förbereda ett bildregn men jag har ju lovat att inte skriva så mer, ha, ha –  så, istället önskar jag dig en magisk onsdag fylld av lyckliga stunder så ses vi snart igen! 🙂

Och du – lyssna på den HÄR låten! hörde den för 1:a gången igår och älskar den! (men glöm videon, den förstår jag ingenting av…).

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Linda says:

  Så tråkigt att du skulle behöva få sådana elaka påhopp. Jag tycker att du ordande ett riktigt häftit kalas (huuuur många barn får lixom åka limousine på kalas?!?!)till Johanna. Men det finns folk som hakar upp sig på allt. Inte så lätt att bara skaka av sig som bloggare kan jag tänka. Men jag är iallafall en trogen Läsare sen många herrans år tillbaka (sedan J var en liten bebis). Dom 2 allra första bloggarna jag hittade var faktiskt din och Josefines =) Jag får alltid massa positiv energi av din blogg, även om jag är usel på att lämna kommentarer. Jaa uff jag LIVRÄDD varje gång telefonen ringer typ när mina barn är på förskolan och skolan. Inbillar mig alltid det värsta. Superjobbigt!! Och med 3 barn 3 gånger så stor oro. Nämen det hör nog föräldraskapet till. Och lär nog aldrig upphöra hur stora & vuxna barnen än blir =) Tack för låttips vi har samma smak har jag ofta lagt märke till. Ha en fortsatt fin onsdag and keep up with your good job!! Kram

  • gizmolina says:

   Åhhh nu gjorde du min dag här Linda! Tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt peppande feedback! Jag blir så rörd… så sitter här med tårar i ögonen och ett stort smil nu…. Det är när jag får kommentarer som din som jag blir motiverad att fortsätta med bloggandet så: T.A.C.K.!!! 🙂 Och så otroligt kul att du följt mig så länge! Och ja, den oron man har över sitt barn den kommer alltid att finnas där och då har jag ju ändå bara ett barn att oroa mig för så jag kan bara tänka mig känslan då man har flera… !

   Sen, ang. J´s kalas, så är det så sällan jag får ordentliga påhopp så ja, jag kom helt enkelt av mig lite i bloggandet men nu har jag släppt det och blickar framåt!

   Tack igen för fina ord & pepp! och jag önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Jessica says:

  Åh vad härligt att ha dig till tillbaka igen 🙂
  Underbart att läsa att du har haft en fin helg.

  Kram!
  /Jessica

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för peppande välkommen-tillbaka-kommentar Jessica! Nu blev jag riktigt, riktigt glad! 🙂 Och ja, jag hade verkligen en magisk weekend… Oslo är en så otroligt vacker by.

   Önskar dig en härlig fortsättning på dagen! Kram!

 3. Anna says:

  Åh vad jag saknar Oslo när jag ser dina bilder! Vi bodde faktiskt på samma gata ett tag, på Industrigata i närheten av Bolgen og Moi 🙂

  • gizmolina says:

   Oh, Industrigate! Den gatan kommer alltid att ha en helt speciell plats i mitt hjärta… Inte bara för att vi bodde där då Johanna föddes och 6 år fram, utan även för att jag hade min butik där. Jag älskar området bak slottet och trivs riktigt bra i Josefinesgate där vi har vår nya lägenhet.

   Önskar dig en riktigt härlig kväll Anna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *