O.N.S.D.A.G.

Allmänt

your-speed-doesnt-matter-forward-motivational-quotes-sayings-pictures

Happy onsdag sweeties! 

Idag är det, enligt tradition, Husdjurens dag på J´s skola så idag händer det….. trumvirvel….! ….. jag ska, håll i er nu, för första gången ever, lyfta upp vår söta lilla Skalman (ja, vi har en sköldpadda) ur sitt akvarium. Ha, ha – nej – jag har aldrig gjort det tidigare (tycker att han är lite läskig…).  Och J var så söt då jag lämnade henne på skolan, hon sa: mamma, var inte rädd, ta på dig plasthandskar och tänk bara på att lyfta honom mitt på skalet, annars biter han dig!  Say WHAT?!? Ha, ha.  Oh my – detta ska nog gå bra men fakta är att varken jag eller JIG lyfter i honom, för det sköter J så bra själv. Men idag har jag inget val… så, jag ska inte bara lyfta upp honom, jag ska dessutom åka bil med honom. What a day!

Så – nu måste jag sticka ut och shoppa en plastbalja + lite annat som jag behöver för detta lilla prosjekt. Förra året hade vi med oss vår älskade Gucci som jag saknar v.a.r.j.e. dag. Det var lite enklare att ta med sig en katt om jag säger så… 😉

13445719_10153597474220796_942024533589333094_n-640x640

Min telefon är tyvärr out of order så jag kan inte ta bilder (åker nog på att shoppa ny för nu är dessutom alla bilder raderade igen… ) så får köra på med en till “på begäran”! för ni är många som har efterfrågat tips på vad man kan ge till fröken i sommarpresent?  Så – här får ni se vad J´s klass gav till sin fina fröken förra året, då de gick ut 3:an.  Jag köpte gavepåsen hos Lagerhaus, klippte ut 3 B från guldigt glitterark som jag shoppat hos Panduro Hobby, sen pimpade jag även påsen med lite tassel, även den från Lagerhaus och jag har bestämt mig för att göra en lik påse i år. Tycker att det blir så personligt och fint med klassen på påsen. 

13445439_10153597469650796_5624883669621354379_n-640x640

Och i påsen gömde sig detta!  En härlig helg mat-bok från Elle Mat & Vin som hon kunde sitta och mysa med i solen och samtidigt skåla in sommaren i god Prosecco. Chokladmedaljen hängde vi på henne utanför kyrkan (J´s skolavslutning är alltid i Domkyrkan) också fick hon blommor att krydda hemmet med. Vackra rosa pioner som jag mixade med lite grönt. 

13450230_10153597478420796_8734490727851336343_n-640x640

Och om du inte går för en present så är alltid en blomma underbart att få!  Tänk på att ta bort det (oftast) fula pappret som blomsterbutiken sätter runt och ge bort blomman i celofan istället. Skriv ett fint kort från klassen som du slår hål i och fäster med ett silkeband på en av blomsterstjälklarna så att det inte riskerar att falla ur / försvinna på vägen.  Då sitter dessutom kortet kvar på buketten så att fröken kan läsa det om och om igen…. och påminnas om sin fina klass som återser efter sommarlovet. 

Jag tänker alltid på att matcha the wrapping med själva presenten. Som här tex. så har jag matchat boken med gavepåsen…  då blir det en fin röd tråd.  Eller jag kanske ska säga grön tråd här då. Ha, ha.  Sen köper jag alltid presenter som mottagaren kan ha glädje av och som inte riskerar att bli “fel” i hans / hennes hem som doftljus tex är svårt att ge bort för alla gillar så olika dofter…  (men om du vet vad hon / han gillar så är det så klart en perfekt present!).  Jag är själv mitt i att fixa gaven till J´s fröken men vill inte visa vad det är förren på fredag… för det vore inte kul om hon ser vad hon ska få…  men i år går jag för en riktigt sommargave som hon kommer att ha glädje av alla soliga dagar! visar som sagt på fredag…

Nej, nu är det bäst att jag kör raka vägen till djurbutiken!

Önskar dig en magisk dag denna sooooliga och vackra onsdag! Och lille-lördag idag! så – lägg bubbel i kylen som du kan njuta i solen i kväll och skåla för att du är just precis du!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Anna says:

  Åh vad fint!! Håller verkligen med, gift-wrappingen är (minst) halva grejen. Du är så duktig på det!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. för härlig feedback och fantastiskt fina ord Anna! Nu blev jag glad! 🙂 Ja, själva inpackningen är verkligen precis som du skriver minst halva grejen. För det är ju paketet man ser först! inte innehållet…

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Trine says:

  Ville bare fortelle at jeg og familien var på weekendtur til Sverige. Der måtte vi jo bare finne Dollar Store:) Der ble det handlet både kopper, fat og pynt til party, og ikke minst discokule til datteren. Stor stas!! Du inspirerer!!

  • gizmolina says:

   Men åhhh så glad jag blir över att få höra att jag inspirerar! Tusen miljoner TACK Trine! 🙂 Och så fantastiskt gøy att du hittade en Dollar Store på din weekendtur! de har verkligen mycket fint till party till såååå billig peng! It´s my new favourite store. Ha, ha.! (inte så stylish men oh så nice!).

   Önskar dig en underbar dag fylld av solsken & lyckliga stunder! Klem! 🙂

 3. Lulebo says:

  Vilka jättefina tips på presenter. Både billiga (viktigt) och bra. Super!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för fina ord ! 🙂 Jag försöker alltid tipsa om presenter i alla prisklasser för fina presenter behöver absolut inte vara lika med dyra… !

   Önskar dig en underbar torsdag. Njut solen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *