O.N.S.D.A.G.

Allmänt

Goooodmorning sweeties !

Gissa hur min dag startade?

Med att jag vaknade i soffan kl.06.15. Liiiite småjobbig start men om jag ska se det positiva i det så kom jag mig upp tidigt 😉   och tur var kanske det för det blev ändå körigt innan vi var i skolan… puh !

Solen stråååålar idag och jag står med en fot ut genom dörren.  Skulle egentligen sitta med båda fötterna i bilen och köra mot inköp i Göteborg just nu men sitter fast i jobb så blir i Oslo och har öppet butiken kl.12.00 – 17.00.   Städar lagret inför en bitteliten ombyggning så har fyllt butiken med en del interiørting  som jag säljer till super duper priser också tror jag minsann att det dyker upp news också…. ! vet att leveranser från både Odd Molly & Chill Norway är på G.


Dagens inspirasjon från Stockholm streetstyle. Denna modell off duty påminner oss om att lufta våra vita kläder dessa vackra tidiga höstdagar. (själv kör jag vita jeans idag).

Nu köööör vi onsdag girls !!!  🙂

Och du, jag blir  l.y.c.k.l.i.g. om du röstar på mig till Årets Blogmama, du kommer till röstningen om du klickar HÄR .  Det vore så fantastiskt kuuuul om Gizmolina kom till final !

KrAmAr !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. maria says:

  Söta du!! Ibland önskar jag att jag bodde kvar i Oslo…då hade jag besökt din butik idag. (Du hade stängt när jag senast var hos svigers) Har lämnat min röst på dig, du är ju den coolaste bloggmaman jag vet. Efterlyser ödmjukast fler bilder från eran nya lägenhet som verkar magisk. Hoppas din onsdag fylls med det som gör dig glad. Krams m

 2. sofie says:

  Jag har röstat!! 🙂

  Får vi inte se några mer bilder från J:s 6årsdag/kalas?

  Kram!

 3. Kristin says:

  Hei Anna Stina!

  Jeg trenger også litt inspirasjon til bursdagsfest. Får vi se noen bilder fra J fødselsdag ?

  Noen bilder fra deres nye fine leilighat hadde også vært gøy 🙂

  Klem Kristin ( Ha en fin dag i sola ;.))

 4. Karin says:

  Du har så galet fina kläder! När öppnar du webbutiken? Can’t wait 🙂

 5. I have just discovered your blog – so happy! I love it 🙂 Wonderful and inspiring. Thank you 🙂
  Hugs x

 6. Caroline says:

  Hittade precis hit, vilken inspirationsblogg!!
  Kommer att besöka den ofta nu när jag har hittat den:)

  Kram Caroline myhouseandme

 7. Camilla says:

  Å så spennende med leveranser, gleder meg til å se hva det er:) Ha en super dag søte du:)

 8. Jessica says:

  Hej,
  Jag har såklart röstat på din blogg på Mama!
  Hoppas du mår bra.

  Kram Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *