O.N.S.D.A.G.

Allmänt

Pepp, pepp !

Darlings!

Ny dag i dag och helgen närmar sig med stormsteg.  En skön känsla tycker jag! 🙂

Och, en resa närmar sig också så jag kommer att ha lite annorlunda öppet-tider i  Vibesgate.15 den här veckan, har öppet torsdag kl. 13.00 – 18.00 (!) och lördag kl. 12.00 – 16.00.   Var jag befinner mig på fredag ska ni få veta lite senare..  Men nu kör vi lite inspirerande pics från moteuken i Paris tycker jag:

How crazy isn´t that Chanel bag? 😉

Alltid lika underbar med rosa

S.m.i.l.e.

Nu: lunch + kontorsjobb.

Önskar dig en amazing onsdag !    och tusen 1000 T.A.C.K. för alla fina krya-på hälsningar. De värmer ska ni verkligen veta !!!    jag är så lyckligt lottad som har så f.i.n.a. bloggläsare!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “O.N.S.D.A.G.”

  1. ISLANDSMAMMA says:

    HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *