O.N.S.D.A.G.

Dagens tänkvärda.

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Idag startade dagen här i Casa Gizmolina exakt motsatt av hur den startade igår… vi snackar morgonstress! för vi sov som 2 prinsessor i stora sängen jag och Johanna och jag slog av väckarklockan några gånger för mycket….zzz… men tack vare att vi hade bestämt kläder igår så gick det riktigt smidigt och jag lämnade J i OK tid utanför skolan. Puh…!

Och inte fick jag tid att ta min tur i parken heller och igår missade jag zumban eftersom vi är home alone…. HUR ska detta sluta??  Nejdå, ingen kris! i morgon ska jag skaka rumpan igen och det ser jag verkligen fram emot! 🙂

Här är jag på väg till zumban förra veckan i min tee från Matthew W kollektionen för Lindex

Nu sitter jag här med nytvättat hår och efter måååånga år med Redken Extreme produkter så kör jag ett nytt schampo + conditioner efter att jag bytte extensions. Det var min frissa hos Hendrix Hair som rekommenderade dem och de är riktigt bra:

Me like!

Bäst att torka / rulla håret nu och sen ska jag ta en walk i det vackra vädret till ett lunchevent.  Tar med kameran så klart så återkommer med pics när jag är tillbaka på kontoret igen.

H.A.P.P.Y. lill-lördag sweeties!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Veronika says:

  Lät mysigt att sova som prinsessor i stora sängen!
  Jag älskar RedKen produkterna, hoppas att du tycker de nya produkterna är toppen oxå! =)du är så fin i håret!
  Kram kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack för komplimangen! 🙂 Jag älskar också Redken produkterna så därför var jag lite skeptisk till att testa dessa nya men so far so good… ! Och ja, det är SÅ mysigt att sova sammen då vi är home alone! 🙂 Önskar dig en härlig kväll !!! Kram!

 2. Camilla says:

  Hei. Har også brukt Redken Ekstreme serien i årevis og vært superfornøyd. Byttet for et halvt år siden for håret har vel godt av variasjon av og til tenkte jeg. Kjøpte store flasker m Bed Head men er ikke så fornøyd med den. Merker stor forskjell på håret. Håper den er tom snart så jeg kan kjøpe Redken igjen 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har också testat Bed Head men den likte inte jag heller lika bra som Redken…. Men ! hårsprayen från Bed Head är bara världens bästa! jag kan inte leva utan den !! 🙂 Njut kvällen ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *