O.N.S.D.A.G.

Allmänt

insp0377-02-1

Dagens tänkvärda passar fint denna regniga dag.

Glad onsdag sweeties! 

Tänk- lill lördag idag och det betyder snart helg. L.o.v.e.l.y.!

Och igår blev det en hel del basket på oss. Första hade darlingen basketträning och sen var vi på BC Luleå – Sundsvall hela familjen, en riktigt bra match som slutade med vinst för Luleå.  Och en kul sak med att gå på basket är att jag möter en hel del gamla vänner  & bekanta och igår var inget undantag (tusen tack K för att du kom fram, ser fram emot pepp-dejt!) . Sen på morgon blev det lite körigt här för plötsligt dök det upp 2 män som skulle ta med sig vår ena dörr till terrassen samtidigt som jag var mitt i att packa ner Johannas skridskor. Oh yes, idag ska de åka skridskor på idrotten och det blir första gången hjärtat åker skridskor inomhus. Exciting! 😉

12242995_10153165406490796_5389997583617675387_n

Finn ett fel… ! Eller ja, det finns väl egentligen fler fel här för tavlan ska hängas upp och blomkrukorna där ute saknar växter och golvet borde dammsugas… Ha, ha. Men det är så klart dörren jag tänker på. 

Nej, nu måste jag gå på skattjakt här… tele 2 går nämligen över till net com idag och jag har i.n.t.e. fått mitt nya simkort (krise! det har kommit bort i posten) så om bra precis 3 timmar så slutar mitt norska tfn.nr. att fungera (heeeelp!)  så – jag måste hitta Johannas tfn så att mitt nr kan vidarekopplas till den fram till att mitt nya sim-kort kommer åkande express med DHL….(post mellan Oslo – Luleå kan ta upp till 5 dagar). Problemet är bara att jag inte vet var den är? Kan inte ens minnas sist jag såg den? (hon använder den nästan aldrig…).  Så ja, bäst att sätta igång! Och ja, jag har ett svenskt mobil.nr. också! (kör dubbelt med 2 telefoner) men – det är mitt norska nr. alla mina vänner , och jag, använder.

Önskar dig den allra bästa dagen!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. LINE says:

  Så hyggelig med basketkveld. Jeg har ett lite tips når det gjelder to sim kort. Har du sett denne http://www.extrautstyr.no/products/dual-sim-kort-til-iphone–6/from/kelkoo?from=kelkoo&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Dual%20Sim%20Kort%20Til%20iPhone%206 Det fungerer utmerket. Ha en fin dag og lykke til i jakten.

 2. gizmolina says:

  Tusen miljoner TACK för tipset Line! Men – det är så att norska Tele 2 plötsligt blivit Net Com så mitt nya simkort kommer från en ny operatör…. Därför är det lite xtra komplicerat tyvärr för simkortet som kommit bort i posten är det enda jag kan använda till mitt norska nr. från kl. 14.07 idag…

  Som TUR är så hittade jag Johannas tfn så mitt norska nr kan vidarekopplas dit fram till att simkortet hittat fram till Luleå… Teknikens under ! 😉

  Njut dagen vidare! Klem!

 3. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Vilken härlig underbar energi det är här, jag måste kika in oftare inser jag! Och även fast man dippar ibland (vilket jag antar att det bortplockade inlägget handlade om även fast jag inte läst det) så är det ju ganska så bra att dippa, för då blir det goda så mycket godare, eller hur? Och vet du, jag har gjort något otroligt läskigt och jag vet inte vart jag kommer att hamna med det, men jag har sagt upp mig och ska starta eget bolag och köra igång från scratch med en vän/kollega. Hjälp! Har ingen aning om vad jag gett mig in på/i, men jag hoppas, tror och vet att det kommer bli bra tillslut! Får definitivt titta in här för mer energi i fortsättningen känner jag 😉
  KRAM njut lill-lördagen och ert vackra hem. Längtar efter mer julinspo ☆☃❄♡

  • gizmolina says:

   Men åhhh vilken fantastisk feedback du bjuder mig på Lotta! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. !!! Nu lyste du upp min eftermiddag här ska du veta! 🙂

   Och ja, det bortplockade inlägget handlade om att jag känt mig tom efter flytten från Oslo till Luleå eftersom omställningen är så stor. Men precis som du skriver så är det helt ok att dippa ibland och reflektera över livet, i alla fall om man snart får njuta det goda igen… !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! och stort G.R.A.T.T.I.S. till allt det nya du har framför dig. Livet är en spännande resa…. ! och man måste våga för att vinna ! Stor kram! 🙂

 4. Catrin Lindenhall says:

  Hej igen

 5. Catrin Lindenhall says:

  Hej

 6. Catrin Lindenhall says:

  Fungerar inte. Kram Catrin

  • gizmolina says:

   Hoppas att du snart får till att skriva en kommentar… Allt ska fungera normalt ! 🙂

   Happy torsdag Catrin! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *